11.9.16

ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - «Πνίγηκε» το Αργος από τη σφοδρή καταιγίδα


«Πνίγηκε» το Αργος από τη σφοδρή καταιγίδα

Η καταιγίδα που σημειώθηκε νωρίς απόψε στην Αργολίδα προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην πόλη του Άργους, όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα. 
Πολλοί δρόμοι έγιναν αδιάβατοι, κυριολεκτικά μετατράπηκαν σε χείμαρροι και η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει για αρκετή ώρα τη ροή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κορίνθου, στη βόρεια είσοδο της πόλης, στο ύψος του νοσοκομείου, καθώς και στην έξοδο της πόλης προς Ναύπλιο, στον 'Αγιο Βασίλειο.
Πολλά ισόγεια και υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων στην πόλη πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη προληπτικά και απομάκρυνε από τα σπίτια τους σε δύο περιπτώσεις, για να μην κινδυνεύσουν, έναν ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα και μία γυναίκα με προβλήματα όρασης.
Συνολικά το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε 43 κλήσεις για παροχή βοήθειας άντλησης υδάτων και ως αυτή τη στιγμή έχει επέμβει σε περισσότερες από τις μισές.
Αυτή την ώρα έχει σταματήσει να βρέχει, απομακρύνονται τα νερά και αρχίζει σταδιακά να ομαλοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου