29.9.16

"Του είπα να χωρίσουμε και εκείνος θύμωσε και με πυροβόλησε στο κεφάλι!"

Κοίταξε κατάματα τον θάνατο, αλλά σώθηκε σαν από θαύμα η νεαρή δασκάλα χορού από το Κιλκίς, την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι ο αστυνομικός φίλος της (που αυτοκτόνησε), όταν του ζήτησε να χωρίσουν!
 
Η 26χρονη Κάτια (φωτό) είχε άγιο και τώρα είναι έτοιμη να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου έδωσε κατάθεση στους άνδρες της Ασφάλειας περιγράφοντας τη στιγμή που ένιωσε ότι θα έφευγε από τη ζωή. «Ολα έγιναν ξαφνικά. Δεν μαλώσαμε, ούτε προηγήθηκε πάλη. Του είπα να χωρίσουμε και εκείνος θύμωσε και με πυροβόλησε στο κεφάλι» φέρεται ότι είπε η νεαρή, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις ότι όλα έγιναν επειδή ζήτησε από τον συνομήλικο φίλο της να διακόψουν τη σχέση τους.
Η Κάτια έχασε τις αισθήσεις της όταν δέχθηκε τη σφαίρα του αστυνομικού στο κεφάλι και δεν τον είδε να στρέφει το όπλο πάνω του και να βάζει τέλος στη ζωή του, πιθανότατα επειδή πίστευε ότι την είχε σκοτώσει. Σύμφωνα με τους γιατρούς, παρά το τραύμα από τη σφαίρα στο κεφάλι, η κοπέλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Η διαδικασία αφύπνισής της ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Πριν από λίγες ημέρες μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, στη Β' Νευροχειρουργική Κλινική, και έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον, χωρίς να παρουσιάζει κάποιο κινητικό πρόβλημα. Ως το τέλος της εβδομάδας, αν δεν προκύψει κάποια επιπλοκή, πρόκειται να πάρει εξιτήριο!
 Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου σε πάρκο στο Κιλκίς, τόπο καταγωγής της νεαρής και του 26χρονου δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος υπηρετούσε στην Αθήνα και βρισκόταν σε άδεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου