5.9.16

Ο παντρεμένος καναλάρχης, η παρουσιάστρια και η απατημένη σύζυγος

«Βόμβα» έτοιμη να εκραγεί είναι η σύζυγος γνωστού καναλάρχη. 
Η κυρία πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της την απατάει, ενώ έχει ενοχληθεί, καθώς τα ερωτικά παραστρατήματα του συζύγου της έχουν γίνει γνωστά τοις πάσι.
Έχοντας επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις και στο γραφείο του καναλιού του, γοητεύτηκε τόσο από την ανερχόμενη παρουσιάστρια που δεν άντεξε να μην υποκύψει στη γοητεία της. 

Οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν, αφού δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί της που την κατηγορούν ότι τα έφτιαξε με τον μελαχρινό και πάλαι ποτέ πληθωρικό καναλάρχη, θέλοντας μόνο και μόνο να αναρριχηθεί τηλεοπτικά. Εκείνος, που δεν φαίνεται να γνωρίζει τους σκοπούς της, καθημερινά κλείνεται μαζί της στο γραφείο του, ώσπου πριν από μερικές ημέρες η γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του τους έκανε τσακωτούς…
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται με λόγια. Αντικείμενα να σπάνε και φωνές ακουγόντουσαν από άκρη σε άκρη των διαδρόμων του μικρού, αλλά λαοφιλούς καναλιού, αφού ο πρόεδρός του και καναλάρχης είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. 

Όπως αναφέρουν οι φήμες, η απατημένη σύζυγος τον απείλησε πως θα τον βγάλει στη φόρα αν δεν χωρίσει την παρουσιάστρια-φιλενάδα του, ή αλλιώς θα του «φάει» όλα όσα δεν του «έφαγε» η άλλη του μεγάλη αγάπη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου