23.9.16

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... Η πιο τρελή φήμη για τον χωρισμό των Brangelina: Ο έρωτας της Τζολί με Ευρωπαίο πολιτικό


Η πιο τρελή φήμη για τον χωρισμό των Brangelina: Ο έρωτας της Τζολί με Ευρωπαίο πολιτικό

Ο χωρισμός των Brangelina κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ παγκοσμίως και η μία φήμη για τα αίτια του χωρισμού του χολιγουντιανού ζευγαριού  διαδέχεται την άλλη. Αρχικά φερόταν ο Μπραντ Πιτ να έχει σχέση με την Μαριόν Κοτιγιάρ, φήμη που έσπευσε όμως να διαψεύσει η Γαλλίδα ηθοποιός.
Και ενώ όλα δείχνουν ότι αιτία ήταν ο καβγάς και η άσχημη συμπεριφορά που είχε ο ηθοποιός προς τα παιδιά του, όντας μεθυσμένος, κατά τη διάρκεια πτήσης, τα κουτσομπολιά και η διάδοση άλλων φημών για τα αίτια του χωρισμού του ζευγαριού δεν σταματούν.
Μια από τις πιο τρελές φήμες που ακούστηκαν, πάντως, είναι αδιαμφισβήτητα αυτή για τον έρωτα της Τζολί με Ευρωπαίο πολιτικό.
 Γράφει συγκεκριμένα το USA Today, επικαλούμενο γνωστό gossip blogger:
«Οι θεωρίες για τα αίτια του χωρισμού είναι όλο και πιο απίθανες. Διαφορές στον τρόπο ανατροφής των παιδιών, κατάχρηση ουσιών, εκρήξεις θυμού, μια φήμη για σχέση του Πιτ με συμπρωταγωνίστριά του. Ολα αυτά την πρώτη ημέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.
Τη δεύτερη ημέρα, το US Weekly ανέφερε ότι υπήρξε ένα απροσδιόριστο οικογενειακό περιστατικό που προκάλεσε την οργή της Τζολί. Η New York Post ανέφερε ότι ο Πιτ είχε επαφές με τον πατέρα της Τζολί, Τζον Βόιτ, με τον οποίο η ίδια δεν μιλάει, γεγονός που την αναστάτωσε.
Ο Ρομπ Σάουτερ, βετεράνος gossip blogger Naughtygossip.com, ανέφερε την πιο περίεργη φήμη που κάνει το γύρο της Νέας Υόρκης: Οτι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της έργου
''Αυτή είναι η πιο περίεργη φήμη που ακούστηκε'', λέει. ''Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν την ενδιαφέρει το Χόλιγουντ πια. Δεν την ενδιαφέρει να κάνει ταινίες πλέον και βλέπει το μέλλον της στην πολιτική (και στο φιλανθρωπικό της έργο''.
Σωστά, θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά μάλλον όχι. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σταματήσει τα κουτσομπολιά και τη διάδοση φημών στο ίντερνετ, ειδικά όταν κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν διαψεύδει κάτι».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου