13.9.16

ΦΩΤΟ - Έβαλε τη γυναίκα του «προς πώληση» στο eBay και έσπασε τα κοντέρ!


Έβαλε τη γυναίκα του «προς πώληση» στο eBay και έσπασε τα κοντέρ! (pics)
Δέχτηκε προσφορές χιλιάδων λιρών ...

Ένας νεαρός φαρσέρ, ο Joker Simon O'Kane, από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να βάλει «προς πώληση» τη σύζυγό του τονίζοντας ότι έχει «αξιοπρεπή εμφάνιση και δεξιότητες στην κουζίνα».
 
Ο νεαρός δημοσίευσε μια φωτογραφία της πολυπαθούς συζύγου της με μια λεπτομερή διαφήμιση για τους λόγους για τους οποίους την... πουλάει όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της «αγοράς».
Ο πατέρας των δύο παιδιών έβαλε την αγγελία στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης καθώς όπως υποστήριζε η Leandra δεν έπαιζε σωστά το ρόλο της αφοσιωμένης συζύγου. Ο 33χρονος όμως δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι οι προσφορές για τη γυναίκα του θα έφταναν τις 65.880 λίρες μέσα σε δύο ημέρες αν και εκείνη «ήθελε να τον σκοτώσει» όταν ανακάλυψε την επόμενη μέρα ότι ήταν «προς πώληση».
Ο Simon που είναι μηχανικός τηλεπικοινωνιών αναφέρει ότι η τρελή ιδέα τού ήρθε ξαφνικά όταν γύρισε μια μέρα σπίτι και αποφάσισε να βάλει την αγγελία για να δει αν θα έχει ανταπόκριση.
Μεταξύ των πλεονεκτημάτων, όπως έγραψε είναι οι ικανότητές της στην κουζίνα ενώ στα αρνητικά είναι ότι κάνει πολύ θόρυβο και δεν σταματάει αν δεν παραγγείλει κάποιο κόσμημα. Δεχόταν μάλιστα και ανταλλαγές με ένα νεότερο «μοντέλο».
Η γυναίκα του δεν μπορούσε να πιστέψει, όπως λέει, όχι μόνο την πλάκα που της έκανε αλλά και την πολύ κακή φωτογραφία που διάλεξε.
Οι περισσότερες απαντήσεις και τα σχόλια ήταν ξεκαρδιστικά αλλά δεν κράτησαν για πολύ καθώς το eBay αποφάσισε να «κατεβάσει» την παράξενη αγγελία. Ο νεαρός φαρσέρ πάντως αναφέρει ότι αν αυτή παρέμενε τα «έσοδα» του σε λίγες μέρες θα ήταν ακόμη μεγαλύτερα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου