11.9.16

ΚΟΡΙΝΘΙΑ - EVENT: FABIA1.4 TDI ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το club μας θα κάνει μια ξεχωριστή εκδρομή στην Λίμνη Δόξα στον Φενεό στην ορεινή Κορινθία. Σ
ε μια διαδρομή και περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς. Εκτός από την όμορφη βόλτα μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε την νέα Fabia 1.4 diesel με κιβώτιο DSG, ένα μοντέλο που θέλαμε πολύ να οδηγήσουμε, σε ένα ξεχωριστό test γύρο από την λίμνη. Η νέα Fabia TDI είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Kosmocar, αποκλειστικού εισαγωγέα και αντιπροσώπου Skoda στην Ελλάδα. 
Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από αυτό το event μας...Το event θα έχει άρωμα και γεύση Πελοποννήσου...( έκπληξη! ). Επίσης θα γίνει κλήρωση για μπλούζα/καπέλα/μπρελόκ της TRT Tzampazis Racing Team Fabia R5. Τα happening δεν σταματούν εδώ, καθώς θα βγούμε ζωντανά τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής Auto Club του Πάρι Ποντίκα που μεταδίδεται κάθε Σαββάτο και Κυριακή στη 1 το μεσημέρι από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, για να πούμε Live τις πρώτες εντυπώσεις μας από την νέα Fabia TDI.
 Και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο...από μέλος μας και την Skoda Motorsport με αγάπη: αναμνηστικές κάρτες και αφίσες από το WRC ADAC Rallye Deutschland 2016.
Χορηγοί επικοινωνίας του event μας είναι: Περιοδικό 4Troxoi Motori.gr Automotopatras, Diamantis Tzampazis , AUTO CLUB - Πρώτο Πρόγραμμα - ΕΡΤ
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου