22.9.16

Βρες ότι δράση στη φύση, αθλητικό ή ερασιτεχνικό event, εκδρομή συλλόγων γίνεται στην Ελλάδα

Σε ένα και μόνο website στα Ελληνικά, όλοι βρίσκουν όποια δράση στη φύση ή event γίνεται στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το AGreekAdventure.gr

Είτε είναι αγώνας δρόμου, είτε πεζοπορίες, canyoning, αναρρίχηση, yoga, windsurfing, τοπικές διοργανώσειςκαι όχι μόνο. Κυριολεκτικά, ό,τι σχετίζεται με ήπια ή έντονη μορφή άθλησης στη φύση ή ακόμη και οργανωμένους περιπάτους.
Έτσι σκεφτήκαμε ως travelbloggers γιατί και εμείς ψάχνουμε για τα ίδια και «πελαγώνουμε». Αποφασίσαμε πέρα από το επιτυχημένο AGreekAdventure.com, που είναι το travelblog μας που προωθεί κυρίως την Ελλάδα, αλλά στην Αγγλική γλώσσα, να φτιάξουμε και μια Ελληνική παραλλαγή του.
Το φτιάξαμε κάτω από τη διεύθυνση AGreekAdventure.gr.

Στο AGreekAdventure.gr η ομάδα σύνταξης και έρευνας συγκεντρώνει καθημερινά (πλέον όσων της στέλνουν οι διοργανωτές) οποιαδήποτε δράση στη φύση ή wellness δράση γίνεται στην Ελλάδα.
Τις συγκεντρώνουμε όλες με όσες πληροφορίεςμπορούμε να βρούμε (τι είναι, που γίνεται, ημερομηνίες), και με παραπομπή πάντα προς το site ή στη σελίδα τους στο Facebook. Εάν κάποιο event έχει και διεθνή χαρακτήρα τότε διαθέτουμε και το .comwebsite.
Δεν χρεώνουμε κανέναν και τίποτα για να μας στείλει το Event του και να το δημοσιεύσουμε.
Το  AGreekAdventure.gr είναι το μοναδικό που συγκεντρώνει πληροφορία με τέτοιο τρόπο και από μια τόσο μεγάλη γκάμα η οποία καθημερινά διευρύνεται. Την κάνει προσβάσιμη προς το κοινό που ψάχνει τέτοιες δράσεις για να συμμετέχει ή για να τις παρακολουθήσει. Αυτό το καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο και –εξειδικευμένο- μέσο ενημέρωσης.

Η πληροφορία παρατίθεται ταξινομημένη σε κατηγορίες αλλά και χρονολογικά μέσα από κανονικό e-ημερολόγιο. Κάθε επισκέπτης μπορεί αν θέλει να αποθηκεύσει το κάθε event απευθείας στο δικό του ηλεκτρονικό του ημερολόγιο. 

Υπάρχει μηχανισμός εγγραφής σε Newsletter όπου 1 φορά την εβδομάδα έρχεται στο mail των εγγεγραμμένων λίστα με τις κοινοποιημένες εκδρομές/δράσεις ανά την Ελλάδα.
Το AGreekAdventure.gr έχει λίγες μέρες μόνο που ξεκίνησε και ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία.
Τα PageViews στο website μετράνε ήδη σε χιλιάδες, το ποσοστό εγγραφών στο Newsletter έχει ξεπεράσει το 10% των μέχρι τώρα επισκεπτών και αυξάνεται συνέχεια, ο αριθμός των Fans στα Social Media αυξάνεται καθημερινά, ενώ το website ήδη φιλοξενούν ήδη πάρα πολλά groups που ασχολούνται με δράσεις στη φύση, ερασιτεχνικά ή αγωνιστικά.
Γιατί το διαδίδουν; 
Μα γιατί δεν τίθεται θέμα «ανταγωνισμού» με κάποιον. Απλά..., τα καταχωρούμε όλα.

Το website έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να είναι απόλυτα προσβάσιμο και προσαρμόσιμο και σε tablets/smartphones μια που σημαντικός αριθμός επισκεπτών έρχεται από εκεί.
Θες να δεις τι μπορείς να κάνεις το Σαββατοκύριακο; Θες να οργανώσεις ένα μεγαλύτερο ταξίδι; Σου παρουσιάζουμε τις επιλογές.

Η ομάδα
Η ομάδα έργου είναι η ίδια που στηρίζει και το διεθνές AGreekAdventure.com (http://agreekadventure.com). Η αγάπη τους για την Ελλάδα και τη φύση και τις δράσεις σε αυτή είναι το στοιχείο που συνεχώς τους παρακινεί να διαδίδουν ότι γίνεται στην Ελλάδα. Θέλουν να δουν το χώρο των outdoor/adventure δραστηριοτήτων στην Ελλάδα να ανθίζει ραγδαία, γιατί η Ελλάδα έχει έτοιμο το περιβάλλον για αυτό. Μαζί με αυτό θέλουν να βλέπουν όλο και περισσότερο κόσμο να πηγαίνει σε όσους διοργανώνουν τέτοιες δράσεις. 

Η ομάδα μας δεν γράφει απλά, αλλά συμμετέχει στα events με πολλούς τρόπους, είτε είναι ήπιας ή πιο «ζόρικης» μορφής περιπέτειες. Για αυτό το λόγο και καλούνται και από φορείς σε FAMtrips ή Presstrips, αλλά και χορηγούνται από ιδιωτικές επιχειρήσεις και τοπικούς φορείς ανάπτυξης ώστε να γράφουν τις δικές τους εμπειρίες από έναν τόπο ή μια δράση.
Τεχνολογικά και από άποψη έρευνας και υπηρεσιών DigitalMarketing, το έργο το στηρίζει η ChannelDoubler (http://channeldoubler.co.uk).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου