27.9.16

ΗΛΕΙΑ - H ώρα του Τελικού για το ΕΠΑΘΛΟ GP..

..έφτασε η ώρα του 3ου αγώνα για το "ΕΠΑΘΛΟ GP - ART OF SPEED 2016" με τον οποίο ολοκληρώνεται και ο θεσμός και δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται "Τελικός" διότι θα προκύψει και η τελική Γενική Κατάταξη.

H Art Of Speed, διοργανώνει τον 3ο γύρο του "ΕΠΑΘΛΟ GP - ART OF SPEED 2016"  την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στο ∆.∆ Γρύλλος και γίνεται µε έγκριση της ΕΠ.Α -Ο.Μ.Α.Ε. Οι συµµετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεµβρίου 2016.

Το ενδιαφέρον είναι έντονο διότι αρκετοί οδηγοί "κυνηγούν" μια θέση στο αγώνα αλλά και στόχος βαθμοί για την Γενική βαθλολογία των τριών αγώνων του θεσμού.  
Μεγάλο φαβορί ο Λαμπρόπουλος Λάμπρος, πρόεδρος την ΛΑΣπάρτης που με τις δύο πρωτες θέσεις δύσκολα θα χάσει το βάθρο.
 Στα 1400 ο Νικολούλιας έχει προβάδισμα, με τον Αναστασόπουλο να ακολουθεί, ενώ πίσω τους ο Σιψάς να συμπληρώνει την τριάδα και όλα να είναι πιθανά.
Στα 1600 μάχη αναμένεται ανάμεσα σε Τριαντόπουλο, Σπυρόπουλο και Χατζόπουλο, αν και δεν αποκλείεται να έχουμε αλλάγη διότι ακριβώς πίσω τους είναι με μικρή διαφορά αρκετοι οδηγοί που θα παλέψουν με το χρόνο. Μια κατηγορία που θα μας απασχολήσει διότι έχει τις περισσότερες συμμετοχές.

 Στα 2000 η μάχη θα γίνει όπως όλα δείχνουν ανάμεσα σε δύο οδηγούς τον Μαρούδα, που έπειτα απο την πρωτη θέση στον 2ο αγώνα, προηγείται του Τσόλκα απο την Καλαμάτα... ..μια κατηγορία με πολύ θέαμα.
Στην Γενική προβλέπουμε αρκετές αλλαγές οι οποίοι όπως είπαμε θα κριθούν απο την απόδοση των οδηγων στις 9 Οκτωβρίου με όλους να δείνουν των καλύτερο ευατό τους κάτι που σημαίνει οτι το θέαμα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αποτέλεσμα του συναγωνισμού.
Μην  ξεχνάμε οτι η Art Of Speed εχει ανακοινώσει και χρηματικά έπαθλα στους "γρήγορους" ώς επιβράβευση για τις οδηγικές τους ικανότητες και σίγουρα είναι ένα δέλεαρ..!!!
Εμείς να ευχηθούμε  καλή επιτυχία στην διοργάνωση και πολλές συμμετοχές, ωστε να απολαύσουμε για ακόμα μια φορά πλούσιο χωμάτινο θέαμα
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου