8.9.16

H Nova στηρίζει τους συνδρομητές της στη Μεσσηνία

H Nova ενημερώνει ότι στηρίζει τους συνδρομητές της στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από την πρόσφατη θεομηνία, προχωρώντας σε μία σειρά ενεργειών με στόχο τη διευκόλυνσή τους.
Συγκεκριμένα και για όλο τον Σεπτέμβριο:
ü  Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία φραγή σε συνδρομητές Nova (οικιακούς συνδρομητές, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) σε υπηρεσίες Internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Επιπλέον γίνεται άρση φραγής σε υπηρεσίες τηλεφωνίας ή/ και Internet

Παράλληλα, οι συνδρομητές συνδρομητικής τηλεόρασης Nova που επιθυμούν επανασύνδεση της υπηρεσίας τους δεν θα επιβαρύνονται με το σχετικό τέλος.
ü  Οι συνδρομητές, των οποίων η εγκατάσταση ή ο εξοπλισμός τους έχει υποστεί βλάβη, λόγω των πρόσφατων καιρικών φαινομένων, θα δικαιούνται, κατόπιν αίτησής τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της λειτουργίας της υπηρεσίας τους από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Κατάστημα Nova Καλαμάτας (Δ/νση: 23ης Μαρτίου 2, Τηλ: 2721081981) ή καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova (18345).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου