14.9.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι ξεχωριστές ευχές στον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο από τις φιναλίστ του «Star Ελληνική Ομορφιά»

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σίριαλ «Το σόι σου», στο εστιατόριο Yiamas Gastro Bar στην Καλαμάτα

Κι εκεί τον περίμενε μία έκπληξη, καθώς δέχθηκε ευχές για τα γενέθλιά του από τις φιναλίστ του Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς "Star Ελληνική Ομορφιά", που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την προσεχή Κυριακή (18/9)!

Οι πανέμορφες συμμετέχουσες του διαγωνισμού με τον Διοργανωτή κ. Νίκο Μπάμπαλη
και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, βρέθηκαν στο εστιατόριο μετά από πρόσκληση που δέχθηκαν από τον γενικό Διευθυντή του Elite City Resort κ. Νίκο Μαλαπέτσα και ευχήθηκαν στον αγαπητό ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξή του. Φυσικά δεν χάλασε το χατίρι στις καλλονές του Διαγωνισμού Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» και φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη της σειράς, που βρίσκονταν στο εστιατόριο.

Οι ηθοποιοί της σειράς βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και πραγματοποιούν γυρίσματα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο τηλεοπτικός Βαγγέλης Χαμπέας κατάγεται από τη Μεσσήνη. Έτσι η οικογένεια δέχθηκε την επίσκεψη των συμπεθέρων της για διακοπές.

Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».

Μη λείψει κανείς !

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου