18.9.16

Καλογρίτσας - ΣΥΡΙΖΑ ΤV. Το πρόγραμμα...


Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα του νέου καναλιού θα προσαρμοστεί στους συμβολισμούς που αναδεικνύονται από τον τρόπο απόκτησης της τηλεοπτικής άδειας. Και με αρκετές βουκολικές πινελιές...

Οπως έχει πει ο Πάολο Κοέλιο: 

«Οταν μια κυβέρνηση θέλει να δώσει άδεια σε κάποιον, μια τράπεζα θα συνωμοτήσει για να την πάρει»

Oσο γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που πήρε την άδεια του καναλιού ο Καλογρίτσας, γίνεται σαφές ότι στη ζωή δεν χρειάζονται λεφτά. Χρειάζεται μια καλή τράπεζα και ένας πονόψυχος εκτιμητής που να αποτιμά τα βοσκοτόπια σε τιμές Παλαιού Ψυχικού.
Επειδή όμως ο συμβολισμός των βοσκοτοπιών και των προβάτων είναι σαφής, να κάποιες προτάσεις για το πρόγραμμα του νέου καναλιού:
07.00 Με τον ήλιο τα βγάζω. Η πρωινή εκπομπή ενημέρωσης από τα τηλεγραφήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ.

09.00  Λιβανιστήρι. Κυβερνητικοί παράγοντες απαντάνε σε σκληρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων του σταθμού.

11.00 Για εσάς φίλες μου. Η Αννα Βαγενά θα δείξει τις νέες τάσεις στην μόδα και ο Παύλος Πολάκης με τον Χρήστο Ζαμπούνη θα μιλήσουν για το σαβουάρ βιβρ.

13.00 «Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ». Σίριαλ. Επεισόδιο 11.439

14. 00 «Δόξασον». Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και μαγκαζίνο του σταθμού.

16.00 «Αγνωστοι θησαυροί». Μήπως η παπουτσοθήκη σας είναι ένας κρυφός θησαυρός που αποτιμάται για 240 εκατ.; Με τους εκτιμητές της Τράπεζας Αττικής.

17.00 «Πού ήμουνα στο μαύρο;» Παγκόσμιες προσωπικότητες θυμούνται πού ήταν όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ. Σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα.

18.00 «Ελέησον». Σύντομο δελτίο ειδήσεων με τις κυβερνητικές επιτυχίες του τελευταίου δίωρου.

19.00 «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι». Σίριαλ. Σε αυτό το επεισόδιο στο λιβάδι της Ιθάκης ανακαλύπτεται μια καλύβα. Οι εκτιμητές της Τράπεζας Αττθκής ανεβάζουν την αξία του στα 200 εκατ.

20.00 «Φυλές και βιότοποι». Στο σημερινό ντοκιμαντέρ ρεπόρτερ του σταθμού επισκέπτεται γραφεία όπου ζουν οι τελευταίες φυλές του ιδιωτικού τομέα.

21.00 «Ευλόγησον». Το βραδινό δελτίο του σταθμού. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού απαντούν σε σκληρές ερωτήσεις κυβερνητικών παραγόντων.

22.00 «Με τα λεφτά των άλλων». Ταινία

00.00 «Με τον ήλιο τα μπάζω, αυτά γιατί μου ψοφάνε;» Talk show νυχτερινού προβληματισμού.

01.30 «Τσομπανάκος ήμουνα προβατάκια έβοσκα». Σήμα. Λήξη προγράμματος.


Α.Πανούτσος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου