20.9.16

ΦΩΤΟ - Η αγγελία εργασίας που έγινε viral… Θέση εργασίας με δώρο ιδιόκτητη γη!

Η αγγελία εργασίας που έγινε viral… Θέση εργασίας με δώρο ιδιόκτητη γη! (pics)
Πάνω από 3.500 αιτήσεις ικανοποιήθηκαν και η… μάχη για μία θέση συνεχίζεται

Ευκαιρία ζωής ή παγίδα; 

Όπως το δει ο καθένας. Σε κάθε περίπτωση, ένα νησί στον Καναδά προσφέρει μόνιμη θέση εργασίας και ιδιόκτητη γη σε όποιον θελήσει να μετοικήσει εκεί!
Δεν πρόκειται για πλάκα, ούτε για κάποια ιδιαιτερότητα.
 Η εταιρεία The Farmer’s Daughter Country Market στο χωριό Whycocomagh του νησιού Cape Breton, στον Καναδά, έβγαλε αγγελία στο facebook, ζητώντας προσωπικό. «Δεν προσφέρουμε πολλά λεφτά, αλλά μία μόνιμη θέση εργασίας και ιδιόκτητη γη», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η αγγελία είχε μεγάλη απήχηση, καθώς ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε τις 3.500, οι οποίοι προσελήφθησαν ήδη και ξεκίνησαν μία νέα ζωή σε έναν τόπο που οι περισσότεροι δεν είχαν καν φανταστεί ότι υπάρχει.
 Η προσφορά αφορούσε τη θέση εργασίας και δύο στρέμματα γης, τα οποία θα περνούσαν στην ιδιοκτησία των αιτούντων, αν και εφόσον ξεκινούσαν δουλειά και παρέμεναν εκεί.
«Έχουμε πολλές διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τεράστιες εκτάσεις γης, αλλά δεν έχουμε διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό»,  δήλωσε ο υπεύθυνος της καμπάνιας, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν είσαι φιλικός, εξυπηρετικός, και θετικός χαρακτήρας και διαθέτεις γνώσεις πάνω στην επεξεργασία τροφίμων και στην εξυπηρέτηση πελατών, είσαι αυτός που ψάχνουμε».
canadas1
canadas3
canadas4
canadas22

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου