30.10.16

1-0 η Παναχαική τον Τσικλητήρα στην Πύλο !

Πρίν την έναρξη του αγώνα  βραβεύτηκαν από τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημ.Καφαντάρη οι Κατσουράνης και Χαλκιάς για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

Την πιο δύσκολη εκτός έδρας νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα πέτυχε η Παναχαϊκή στην Πύλο. 

Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Δημήτρη Σιαλμά μόλις στο 11ο λεπτό.

Η Παναχαϊκή ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη φάση που της παρουσιάστηκε στο 11ο λεπτό. Ο Δημήτρης Γκίνο έκανε μια ατομική ενέργεια, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Δημήτρη Σιαλμά κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά  ο Τσικλητήρας κυριάρχησε
Το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα γινόταν πολύ δυνατό, με σκληρά μαρκαρίσματα κι από τις δύο πλευρές. Χαρακτηριστικό ήταν ότι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με 2 κίτρινες κάρτες η κάθε μία. Για την Παναχαϊκή «κιτρινήστηκαν» οι Σήφης ¨Λαμπρόπουλος και Γιώργος Φωτάκης.
Την τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου την έχασε ο Τσικλητήρας στο 37ο λεπτό με τον Κωστή, και πάλι, να βρίσκεται απέναντι στον Βρονταρά, που με σπουδαία απόκρουσε αποσόβησε την ισοφάριση.
Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Κωστής του Τσικλητήρα αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα, και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες.
Χαρακτηριστικό είναι ότι από εκείνο το σημείο οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή με τον προπονητή του Τσικλητήρα μάλιστα να αποβάλλεται για διαμαρτυρίες.
Από εκείνο το σημείο η Παναχαϊκή προσπάθησε να ελέγξει την αναμέτρηση και να μην κινδυνέψει. Ο Τσικλητήρας από την άλλη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πίεσε την Παναχαϊκή με τους Γραμματικόπουλο και Μικελάτο να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στους κοκκινόμαυρους.
Μετά το 70ο λεπτό και τις συνεχόμενες αλλαγές για τις δύο ομάδες, η Παναχαϊκή ισορρόπησε το παιχνίδι πήρε την κατοχή και απειλούσε την ομάδα της Πύλου με τους Φωτάκη και Μαστραντωνάκη.
Έτσι και χωρίς σημαντικές ευκαιρίες στις δύο εστίες οδηγηθήκαμε στο τέλος της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή να παίρνει αέρα στην κορυφή

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Λαμπρόπουλος (Αδαμόπουλος 61’), Βλάχος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Πιτταράς (Μπιτσάκος 68’), Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Σιαλμάς (Μωραΐτης 77’).

Τσικλητήρας: Παλιγγίνης, Χοτζάι, Ρούσης, Κυριαζόπουλος (Ζαχαρόπουλος 68’), Γραμματικόπουλος, Καραμπάς, Μικελάτος, Παναγοπουλος (Σβίγγος 91’), Κερμενίδης (Τσώνης 60’), Τσάτος, Κωστής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου