16.10.16

Κύπελλο: Στην επόμενη φάση η Παναχαϊκή- 1-3 στα πέναλτι τον Τσικλητήρα στην Πύλο

Μεγάλη πρόκριση για την Παναχαϊκή στα πέναλτι επί του Τσηκλητήρα στην Πύλο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική με ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες.
Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με τον Λυμπέρη Στεργίδη στο 80’ αλλά δεν κράτησε πολύ αυτό το προβάδισμα γιατί 4 λεπτά μετά ο Τσικλητήρας ισοφάρισε με τον Γραμματικόπουλο.
Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στη παράταση όπου η Παναχαϊκή έχασε την μεγάλη ευκαιρία του ημιώρου με το δοκάρι του Μαστραντωνάκη στο 104’.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σούλη, οι κοκκινόμαυροι πέρασαν στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αιολικό εντός έδρας.
Γκολ: Στεργίδης 80' / Γραμματικόπουλος 84'
Τσικλητήρας: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Κωστής, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Κερμενίδης.
Παναχαϊκή: Β. Σούλης, Αδαμόπουλος, Χούσα, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Βασιλείου(Γκίνο 82'), Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος(Μαστραντωνάκης 54'), Καθάριος(Γεωργαντόπουλος 62'), Μωραΐτης
*Δίπλα στην ομάδα τους σε ακόμα ένα εκτός ένα παιχνίδι είναι οι φίλοι της Παναχαϊκής, με 20-25 άτομα να έχουν έρθει μεμονωμένα για να την υποστηρίξουν.
*Πολλοί παίκτες με καταγωγή από την Αχαϊα αγωνίζονται στον Τσικλητήρα, παίζοντας με την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης τους (Κυριαζόπουλος, Παναγόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κωστής, Μικελάτος)
*Με την τρίτη φανέλα, τη χρυσή, αγωνίζεται η Παναχαϊκή στην Πύλο, καθώς και οι γηπεδούχοι φορούν "κοκκινόμαυρα".
Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Πύλο:
17:34 Μεγάλη μέρα για τον Βασίλη Σούλη, ο οποίος έδειξε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι, έπιασε δυο πέναλτι στη διαδικασία και χάρισε το εισιτήριο στην Παναχαϊκή με 3-1 στη διαδικασία. Συνολικό σκορ 2-4 και στα πέναλτι 1-3!
17:32 Μέσα ο Στεργίδης-Δοκάρι ο Χοτζάι 0-1 η Παναχαϊκή.
Εξω ο Μπιτσάκος-Μέσα ο Κυριαζόπουλος 1-2
Αποκρούει ο Σούλης πέναλτι του Τσάτσου-Μέσα ο Γκινο 1-3 η Παναχαϊκή
17:31 Ξεκινά η διαδικασία στα πέναλτι. Όλα έτοιμα για να δούμε ποια ομάδα θα περάσει τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Πρώτος ο Στεργίδης.
17:27 Πέναλτι στην Πύλο. Κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν 1-1.
17:26 Κόκκινη κάρτα στον Μικελάτο του Τσικλητήρη. Μαρκάρισμα στον Γεωργαντόπουλο και δεύτερη κίτρινη.
17:19 Αμέσως μετά τη φάση του Γκίνο, ο Παναγόπουλος έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στον Αδαμόπουλο και ο Σούλης έκανε μια πανέμορφη επέμβαση κρατώντας το 1-1 στο 113'.
17:18 Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 112’. Ο Γκίνο έκανε το σουτ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Στεργίδη αλλά ο Παλιγγίνης είναι πάλι εκεί.
17:15 καλή στιγμή για την Παναχαϊκή στο 5 λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης.
Καλό σουτ του Γεωργαντόπουλου, λίγο έξω από δεξί δοκάρι του Τσικλητήρα.
17:09 Λήξη στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Επανέναρξη μετά από την αλλαγή στις εστίες.
Μεγάλη ευκαιρία χάνει η Παναχαϊκή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με δοκάρι του Μαστραντωνάκη.
Χωρίς ιδιαίτερες στιγμές το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.
17:03 ΔΟΚΑΡΙ για την Παναχαϊκή στο 101’ με σουτ του Μαστραντωνάκη. Τεράστια ευκαιρία για τους κοκκινόμαυρους να προηγηθούν.
Μετά από προσωπική ενέργεια ο Μαστραντωνάκης πέρασε το προσωπικό του αντίπαλο και επιχείρησε σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
17:00 Ο Στεργίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά από μπαλιά του Μπιτσάκου, σταμάτησε όμως για να διαπιστωθεί αν είναι καλά ο συμπαίχτης του που δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα αφού έβγαλε την πάσα.
Μι ενέργεια άξια συγχαρητηρίων για τον σημερινό αρχηγό της Παναχαϊκής, που σπάνια βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα.
16:55 Εκκίνηση στην παράταση χωρίς άλλες αλλαγές. Μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Αν δεν υπάρξει νικητής ούτε στην παράταση, οδηγούμαστε στα πέναλτι.
16:50 Τέλος στην κανονική διάρκεια στην Πύλο. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 και να οδηγούμαστε στην ημίωρη παράταση.
16:43 Νέα ευκαιρία για τον Τσικλητήρα. Σημαντική φάση με τον Τσάτσο για τους γηπεδούχους, ο οποίος βρήκε χώρο στο 88', σούταρε και ο Σούλης έσωσε την Παναχαϊκή.
16:39 Γκολ για τον Τσικλητήρα και 1-1. Πρώτο γκολ που δέχεται η Παναχαϊκή την φετινή χρονιά.
Στο 84' ο Γραμματικόπουλος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 των γηπεδούχων. Ο Πατρινός φορ εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα, πήρε τη μπάλα μετά από προσπάθεια του Κωστή και ισοφάρισε τέσσερα λεπτά μετά το 0-1.
16:38 Ο Γκίνο στην θέση του Βασιλείου για την Παναχαϊκή.
16:35 ΓΚΟΛ Η Παναχαϊκή με πολύ όμορφη ενέργια του Στεργίδη στο 80'.
Η Παναχαϊκή ανοίγει το σκορ στην Πύλο με τον Λυμπέρη Στεργίδη! Στο 80', λοιπόν, ο αρχηγός της ομάδας, συνδυάστηκε με τον Μαστραντωνάκη, βρήκε χώρο εκτός περιοχής και "πυροβόλησε" τον Παλιγγίνη για το 0-1!
16:30 Έντονη συννεφιά στην Πύλο, φαίνεται πως θα "πιάσει" βροχή πριν τελειώσει η αναμέτρηση.
16:28  Καλή φάση για την Παναχαϊκή, με τον Στεργίδη να μπαίνει στην περιοχή, αλλά ο Χοτζάι επεμβαίνει στο 73' και να παραχωρεί κόρνερ.
16:18 Γεωργαντόπουλος αντί Καθάριου για την Παναχαϊκή στο 62’.
16:14 Ακυρωθέν γκολ για την Παναχαϊκή με τον Μωραΐτη στο 58ο λεπτό.
Μια περίεργη φάση έγινε στο 58', με τον Μωραΐτη να σκοράρει, αλλά τον Μαστραντωνάκη να μπαίνει στη φάση και να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, παρά τις διαμαρτυρίες των "κοκκινόμαυρων".
16:10 Μαστραντωνάκης στην θέση του Κωσταντακόπουλου για την Παναχαϊκή στο 54’.
16:04 Στο 47’, ο Μωραΐτης και ο Στεργίδης βρέθηκαν σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Πύλου, αλλά ο Μπίζος έσωσε τους γηπεδούχους.
16:02 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
15:48 Ημίχρονο στην Πύλο. Σε μια πολύ όμορφη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος να δημιουργούνε πολλές ευκαιρίες και στις δύο εστίες.
Η Παναχαϊκή με μια εντεκάδα που δεν έχει ξαναγωνιστεί μαζί, προσπαθεί να οργανωθεί και να δημιουργήσει παιχνίδι. Δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Τσικλητήρα, κυρίως με τον Μωραΐτη.
Ο Τσικλητήρας από την άλλη μοιάζει πιο επικίνδυνος, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα της Πύλου μπροστά στον Σούλη, υπερασπίζεται την εστία της Παναχαϊκής σήμερα.
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο ημίχρονο, καθώς η αναμετρήσεις του Κυπέλλου είναι νοκ-άουτ, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν έχουμε νικητή στην κανονική διάρκεια, θα έχουμε και παράταση.
15:37 Ο Γραμματικόπουλος του Τσηκλητήρα, βρήκε μπροστά του τον Αδαμόπουλο, τον πέρασε στο 37', σούταρε δυνατά και ο Σούλης επενέβη σωστά διώχνοντας σε κόρνερ.
15:25 Ο Μικελάτος χάνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Πατρινός στράικερ της Πύλου ήταν μόνος του απέναντι από τον Σούλη σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και ο νεαρός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής μπλόκαρε.
Αμέσως μετά τη φάση του Τσικλητήρα, ο Μωραΐτης μπήκε μόνος του απέναντι από τον Παλιγγίνη, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε.
15:18 Ο Στεργίδης μπήκε στην περιοχή επικύνδυνα, αλλά ο Χοτζάι έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει στο σημείο του πέναλτι που περίμενε ο Κωνσταντακόπουλος στο 19'
15:15 Ακολούθησαν και στην Πύλο
15:14 Στο 15', ο Μωραΐτης ζύγισε το πόδι του και τέσταρε την ετοιμότητα του Παλιγγίνη, που έδιωξε σε κόρνερ
15:08 Πρώτη φάση για τους "κοκκινόμαυρους" με τον Βασιλείου να βρίσκει λίγο χώρο και να σουτάρει άστοχα στο 10'.
15:04 Πρώτη μεγάλη στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, με το Μικελάτο να σουτάρει, αλλά τον Βασίλη Σούλη να του λέει όχι στο 5'.
15:00 Η Παναχαϊκή είναι πλήρως αλλαγμένη σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Γέμισαν οι εξέδρες του γηπέδου της Πύλου, καθώς η Παναχαϊκή ήταν μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να δουν μια μεγάλη ομάδα, ασχέτως αν έχουν πολλές αλλαγές.
*Δίπλα στην ομάδα τους σε ακόμα ένα εκτός ένα παιχνίδι είναι οι φίλοι της Παναχαϊκής, με 20-25 άτομα να έχουν έρθει μεμονωμένα για να την υποστηρίξουν.
*Πολλοί παίκτες με καταγωγή από την Αχαϊα αγωνίζονται στον Τσικλητήρα, παίζοντας με την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης τους (Κυριαζόπουλος, Παναγόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κωστής, Μικελάτος)
*Με την τρίτη φανέλα, τη χρυσή, αγωνίζεται η Παναχαϊκή στην Πύλο, καθώς και οι γηπεδούχοι φορούν "κοκκινόμαυρα".
Οι αρχικές εντεκάδες των δύο ομάδων
Τσικλητήρας: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Κωστής, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Κερμενίδης.
Παναχαϊκή: Β. Σούλης, Αδαμόπουλος, Χούσα, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Βασιλείου, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Καθάριος, Μωραΐτης



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου