20.10.16

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ...ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !!! Αποστόλου: Από 1η Νοεμβρίου θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών το 70% των επιδοτήσεων !!!

Το αργότερο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα έχει υπογραφεί η απόφαση και από την 1η Νοεμβρίου θα αρχίσουν να κατατίθενται χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών το 70% όσων τους οφείλουμε, είπε απόψε στον Βόλο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, προσερχόμενος στο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ο Βαγγέλης Αποστόλου ενημέρωσε ότι σήμερα ήρθε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις καταβολές των χρημάτων και η φετινή χρονιά θα αποτελεί έτος των ρεκόρ, όσον αφορά τις πληρωμές προς τους αγρότες και είναι κατανοητό και θετικό να διαμαρτύρονται μερικές φορές, γιατί η αγροτική πολιτική είναι πολύ μεγάλο ζήτημα.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και η βιωσιμότητα του χρέους, διότι είναι δύο παράγοντες συνυφασμένοι με την δυναμικότητα της χώρας να μπει σε τροχιά ανόδου και ανάπτυξης. Αλλωστε, είπε ο Βαγγέλης Αποστόλου, τα είχαμε υποσχεθεί κάποτε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα υλοποιήσουμε, λόγω της κατάστασης που αντιμετωπίσαμε και δώσαμε προτεραιότητα στην ευρωπαϊκή προοπτική και πορεία της χώρας.
Εξέφρασε δε, την αισιοδοξία του για το μέλλον και ειδικά για την αγροτική ανάπτυξη, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτιώσεις και έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι τα τρόφιμα, είναι πλέον, ο πρωταθλητής των ελληνικών εξαγωγών.
Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει διήμερη διάρκεια και μεταξύ των ομιλητών είναι και καθηγητές ξένων πανεπιστημίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου