3.10.16

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ανοίγει η ψαλίδα με τη ΝΔ μπροστά με 12,5 μονάδες – Χαοτική διαφορά στην παράσταση νίκης – Συνωστισμός κομμάτων στο όριο του 3%


Dimoskopisi_ALCO


Διευρύνεται στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου από 10 μονάδες που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, επτά στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (73,5%) είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ενώ τέσσερις στους δέκα (40,5%) απαντούν ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει στη χώρα.
skai_dim4
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16% (27,5% και 17,5% αντίστοιχα στην προηγούμενη δημοσκόπηση), 7,5% καταγράφει η ΧΑ, 5,5% το ΚΚΕ και 4,5% συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ενδεικτική είναι και η εικόνα κατακερματισμού στα μικρότερα κόμματα, καθώς από 2% σημειώνουν τέσσερα κόμματα (ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πλεύση Ελευθερίας), ενώ από 1,5% καταγράφουν Το Ποτάμι και η ΛΑΕ. 6,5% αναφέρει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα ενώ 20,5% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».
skai_dim3
Χαοτική η διαφορά υπέρ της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης με το 62% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές
skai_dim1
skai_dim2

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου