21.10.16

ΜΕΣΣΗΝΗ - Την Κυριακή το 1ο και Ιδρυτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την Κυριακή 23 Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί το 1ο και Ιδρυτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ), στην Μεσσήνη, στην αίθουσα του Δημαρχείου Μεσσήνης.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου(ΟΑΣΠΠ), δεν είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τώρα. Είναι μια προσπάθεια που έρχεται από μακριά, που τη στιγμή που οι κυβερνητικές ομοσπονδίες (ΠΑΣΕΓΕΣ,ΓΕΣΑΣΕ,ΣΥΔΑΣΕ) ευλογούσαν την κυβερνητική πολιτική, την ΕΕ και την ΚΑΠ. Αγροτικοί Σύλλογοι, επιτροπές αγώνα, επιτροπές μπλόκων, πάλευαν ενάντια σε όλα αυτά, συσπειρωμένοι στο πλαίσιο αιτημάτων των 68 μπλόκων. Η ΟΑΣΠΠ δημιουργείτε ώστε συμβάλει στην παραπάνω κατεύθυνση οργάνωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς στην Πελοπόννησο.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια οργάνωσης όλων των φτωχών αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, μελισσοκόμων του τόπου μας σε ζωντανούς, δραστήριους Αγροτικούς Συλλόγους. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς του προηγούμενου διαστήματος σε όλη την Ελλάδα, δείχνουν την αναγκαιότητα για αυτή την κίνηση. Οι αγώνες μας έχουν συνέχεια αποκτώντας μεγαλύτερη δυναμική.
Καλούνται οι  αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν στις εκλογές των συλλόγων τους και που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, να παρευρίσκονται στο Ιδρυτικό Συνέδριο μαζί με την ταυτότητά τους.

Ώρα προσέλευσης: 10πμ
Οι υπογράφοντες  Σύλλογοι:
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ)
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας
Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Ν. Κορινθίας
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης
Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου