4.10.16

Βιάστηκε στις φυλακές περισσότερες από 2.000 φορές

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στις αντρικές φυλακές Μπόγκο Ρόαντ στην Αυστραλία, μία τρανσέξουαλ γυναίκα.
Η ίδια, συστήθηκε με το ψευδώνυμο Μαίρη στα μέσα ενημέρωσης και εξομολογήθηκε ότι οι άντρες κρατούμενοι τη βίασαν περισσότερες από 2.000 φορές.
Η ίδια πέρασε τέσσερα χρόνια στη φυλακή για κλοπή αυτοκινήτου και όπως εξομολογήθηκε ο εγκλεισμός της εκεί ήταν «κόλαση επί γης». Οι συνθήκες ήταν άθλιες, ενώ η συμπεριφορά των αντρών κρατουμένων ήταν πολύ κακή. Πέρα από τον σεξουαλικό βιασμό, έζησε και άλλες δύσκολες στιγμές που δεν θέλει να θυμάται.
Όπως ανέφερε, πριν την καταδίκη της έβλεπε για μακρά περίοδο ψυχίατρο και έκανε ορμονοθεραπεία κατά τη διαδικασία αλλαγής φύλου. Όταν μπήκε στη φυλακή οι άλλοι κρατούμενοι της επέβαλαν να σταματήσει να παίρνει τις ορμόνες της με αποτέλεσμα να αρχίζει να εμφανίζει τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Η Μαίρη λέει πως η άρνηση του φύλου της ήταν ότι χειρότερο έζησε καθότι αισθανόταν ότι της στερούν την ταυτότητά της.
Η ίδια προσπάθησε να αποδράσει τρεις φορές για να ξεφύγει από τον εφιάλτη και την κακοποίηση, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί κρατούμενη «υψηλού κινδύνου» και να μεταφερθεί στην πτέρυγα με τους πιο βίαιους τροφίμους. Η ίδια όπως είναι λογικό ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει όσα έζησε στην φυλακή και δηλώνει πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί άντρες ποτέ ξανά στη ζωή της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου