16.10.16

Ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος με 2,2 εκ. ευρώ


ElVenizelos_Kinisi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη  γυναίκα που συνελήφθη με χρηματικό ποσό – μαμούθ στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
 
Πρόκειται για Ελληνίδα με καταγωγή από την Συρία και κάτοικος Δροσιάς η οποία έφτασε το Ελ. Βενιζέλος έχοντας μαζί της 2.213.500 ευρώ και 58.900 δολάρια, όλα σε μετρητά!
Στον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα  με Ελληνικό και Συριακό διαβατήριο, είχε επιμελώς κρυμμένα τα χρήματα τόσο στις αποσκευές της, όσο και επάνω στο σώμα της.
Τις 600.000 ευρώ τις έκρυβε στην βαλίτσα της, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε κρυμμένα κάτω από το ολόσωμο λαστέξ. Τα περισσότερα χρήματα ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δεσμίδες των 100 ευρώ.
Η γυναίκα που ερχόταν από τη Μόσχα με πτήση της Aeroflot μετά τη σύλληψή της ισχυρίστηκε ότι είχε κληρονομήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Συρία και τα χρήματα προέρχονται από την πώληση της. Όταν διαπίστωσε πως η τελωνειακή υπάλληλος ήταν αποφασισμένη να δεσμεύσει τα χρήματα προσπάθησε να την δωροδοκήσει λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Να σου δώσω κάτι για να με αφήσεις ελεύθερη;».
Η υπάλληλος άμεσα όμως ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη γυναίκα με την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας.
Τα 2,2 εκατ. ευρώ δεσμεύτηκαν από το τελωνείο και τα χρήματα θα σταλούν στην επιτροπή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος με την συλληφθείσα να πρέπει τώρα να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου