2.10.16

25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου !

Η συνέχεια για το Κύπελλο Χώματος θα δοθεί το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου στον Νομό Ηλείας, όπου διοργανώνεται το 25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας.

Μια περιοχή με παράδοση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και ιδιαίτερα στα χωμάτινα ράλλυ, ο Νομός Ηλείας, θα φιλοξενήσει το 25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας 
 
Ο αγώνας αποτελεί τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος και θα διοργανωθεί από το Σωματείο "Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου", που θα έχει ως συμπαραστάτες και συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, τον Δήμο Ήλιδας και τον Ν.Π.Δ.Δ. (Ηλείος).

Η διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί είναι νέα και έχει μήκος 10,3 χιλιομέτρων. Ξεκινάει πριν το Δημοτικό Διαμέρισμα Χάβαρι Αμαλιάδας και τερματίζει στην είσοδο του συγκεκριμένου χωριού. Το δεύτερο μισό της διαδρομής, αποτελεί τμήμα της Ειδικής Διαδρομής "Κρυονέρι" που είχε χρησιμοποιηθεί στο 15ο Ράλλυ Ολύμπιο το 2004. 
 
Το επίκεντρο του αγώνα θα βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χαβαρίου, ενώ χαρακτηριστικό του 25ου Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας είναι η πολύ μικρή απλή διαδρομή, που είναι μόλις 1,9 χιλιόμετρα καθώς το "κύκλωμα" της διαδρομής είναι πολύ εύκολο.

Σημειώνεται, πως η αρχική ημερομηνία του αγώνα ήταν το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου, όμως μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ το 25ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας θα διεξαχθεί στις 15-16 Οκτωβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου