25.10.16

Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού ο δολοφόνος της 37χρονης

Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο δράμα της δολοφονίας μιας 37χρονης γυναίκας που ήταν διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, στο χωριό Μεταμόρφωση των Ιωαννίνων.

Ο συνομήλικός της πρώην εραστής της, που είχε κόψει το νήμα της ζωής της πριν από πέντε μήνες σε μια έξαρση αρρωστημένης ζήλιας και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, βρέθηκε νεκρός στο κελί των Φυλακών Κορυδαλλού όπου είχε μεταχθεί.
Το άψυχο σώμα του άνδρα βρήκαν την Κυριακή οι δεσμοφύλακες οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν και τυπικά τον θάνατό του. Οι ενδείξεις που έχει η Αστυνομία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε, ωστόσο η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την υποδιεύθυνση ασφαλείας της περιοχής και στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει από τη νεκροτομή πλήρης εικόνα για τις συνθήκες θανάτου.
Οι υποψίες του 37χρονου ανέργου από το χωριό Ασφάκα ότι η γυναίκα είχε νέο σύντροφο είχαν «δηλητηριάσει» το μυαλό του και οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν σχεδόν καθημερινοί. Το θύμα έδειχνε να ασφυκτιά και, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν για λίγο, ώστε να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης τους, γεγονός που φέρεται ότι εξόργισε τον 37χρονο.
Στις 28 Μαΐου αποφάσισε να γράψει τον δραματικό επίλογο και πήγε στο σπίτι της 37χρονης κρατώντας καραμπίνα.
Οταν η γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της, τον ρώτησε τρομαγμένη τι ήθελε με το όπλο στα χέρια. Εκείνος της μίλησε για λίγο, αλλά αμέσως μετά επτά πυροβολισμοί σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι. Δύο από τις σφαίρες τη χτύπησαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου