13.10.16

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! Σοκαριστική ομολογία - Βίασα τη μάνα μου γιατί είχα 4 χρόνια να κάνω έρωτα


xylodarmosΑκόμη και ο ανακριτής έμεινε άφωνος ακούγοντας την απολογία του 30χρονου Αλβανού, που ομολόγησε ότι βίασε την ίδια τη μητέρα του τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός δήλωσε ότι ήταν τόσο μεθυσμένος, που δεν καταλάβαινε τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη για την απίστευτη πράξη του, ωστόσο δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή, που τον έκριναν προφυλακιστέο με τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού και της αιμομιξίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είπε στην απολογία του ότι δεν είχε κάνει έρωτα με γυναίκα εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που χώρισε με τη φίλη του, και ισχυρίστηκε ότι «δεν άντεχε άλλο». Γι' αυτό, όταν επέστρεψε στο σπίτι όπου μένει με την 57χρονη μητέρα του, της ζήτησε να τον φιλήσει! Εκείνη αρνήθηκε και τότε της πρότεινε να... κοιμηθούν μαζί! Η γυναίκα δεν πίστευε στ' αυτιά της και τον ρώτησε «τι είναι αυτά που λες;», όμως εκείνος δεν δίστασε να τη χτυπήσει!
Κοιμήθηκε σαν πουλάκι
Η συνέχεια σοκάρει, καθώς η 57χρονη προσπάθησε να φύγει τρέχοντας μέσα στο σπίτι, αλλά ο νεαρός γιος της την πρόλαβε, την έριξε σε ένα κρεβάτι και τη βίασε απτόητος, παρά τις κραυγές και τα κλάματά της! Μάλιστα, αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορμές του, έπεσε και κοιμήθηκε σαν... πουλάκι ως το άλλο πρωί!
Λίγο αργότερα όμως η κακοποιημένη μητέρα του κατέφυγε στην Αστυνομία μαζί με τον άλλο γιο της και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του γιου της, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί και να παραδεχθεί τις ανατριχιαστικές πράξεις του, ζητώντας πολλές φορές από την 57χρονη να τον συγχωρήσει!
«Ντρέπεται γι' αυτό που έχει κάνει και ζητάει συνεχώς συγγνώμη» δήλωσε στην «Espresso» η συνήγορός του Ευαγγελία Φαρμάκη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου