4.10.16

Νεαρός Πακιστανός φυλάκισε την 40χρονη Αγρινιώτισσα φίλη του

Την εξανάγκασε να τον ακολουθήσει στην Αμαλιάδα και την απειλούσε με προσωπικές της φωτογραφίες

«Φυλακισμένη» σε σπίτι στην Αμαλιάδα, παρέμενε τις τελευταίες ημέρες μία 40χρονη ημεδαπή από το Αγρίνιο, η οποία κατηγορεί 26χρονο φίλο της από το Πακιστάν, ότι την εξανάγκασε να τον ακολουθήσει και εν συνεχεία την κρατούσε κοντά του παρά τη θέλησή της, ασκώντας της βία.
Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου κατέφυγε η 40χρονη, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ο 26χρονος και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την ίδια τη 40χρονη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου και κατέφυγε αμέσως μετά την απόδρασή της από το σπίτι…
Την εκβίαζε
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, η 40χρονη αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον 26χρονο Πακιστανό στην Αμαλιάδα, καθώς ο ίδιος την απειλούσε και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Η 40χρονη φέρεται ότι είχε μαζί του σχέση, αλλά όταν θέλησε να απομακρυνθεί ο 26χρονος την απειλούσε με προσωπικές της φωτογραφίες και έτσι αναγκάστηκε να φύγει μαζί του από το Αγρίνιο. Στις αρχές Σεπτεμβρίου νοίκιασαν ένα σπίτι στην Αμαλιάδα και ο 26χρονος εργαζόταν περιστασιακά σε αγροτικές δουλειές.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, στη συνέχεια η 40χρονη ήθελε να φύγει και να επιστρέψει στο Αγρίνιο, αλλά ο 26χρονος δεν την άφηνε και την κλείδωσε στο σπίτι κρατώντας τη παρά τη θέλησή της, ενώ της έσπασε και το κινητό της τηλέφωνο για να μην μπορεί να έχει επικοινωνία.
Έσπασε το παράθυρο
Παρ’ όλα αυτά η 40χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει με φίλο της υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος και μετέβη προχθές έξω από το σπίτι που ήταν κλειδωμένη στην Αμαλιάδα, για να τη βοηθήσει να αποδράσει. Η γυναίκα φέρετε να έσπασε την τζαμαρία στο παράθυρο του σπιτιού και κατάφερε να βγει έξω, όπου την περίμενε ο φίλος της και μαζί πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και κατήγγειλαν το περιστατικό.
Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη κράτηση και άσκηση παράνομης βίας. Χθες το πρωί οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.


patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου