«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

31.10.16

ΘΕΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ! 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, συνέντευξη Τύπου της Καρναβαλικής Επιτροπής σχετικά με τη διοργάνωση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2017. 
Τα μέλη της Επιτροπής Χρυσή Λιάππα, Τασούλα Φοίφα, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Δημήτρης Αλεξόπουλος (εθελοντής) τόνισαν ότι το Καλαματιανό Καρναβάλι αποτελεί πλέον θεσμό και πως το πρόγραμμα του επόμενου Καρναβαλιού θα εμπλουτισθεί με πολλά δρώμενα και παιχνίδια.
Το Καλαματιανό Καρναβάλι 2017 θα στηριχθεί και στις εθελοντικές ομάδες, τα μέλη των οποίων θα συνεισφέρουν στην άρτια προετοιμασία του. 
Σημειώνεται πως την ευθύνη διοργάνωσης του Καρναβαλιού έχει αποκλειστικά ο Δήμος και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις», το ΔΣ της οποίας ορίζει την Καρναβαλική Επιτροπή.
Από τις 23 Ιανουαρίου 2017, το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο θα λειτουργεί ως εκθετήριο στολών των γκρουπ, στις 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση και στις 26 Φεβρουαρίου η μεσημεριανή παρέλαση και η τελετή λήξης.
Τις επόμενες ημέρες θα αποφασισθεί η ημερομηνία έναρξης του Καρναβαλιού, η οποία θα είναι αμέσως μετά τον εορτασμό της Υπαπαντής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου