7.10.16

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ 5 ΝΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Γ. Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Μεσσηνίας:
«Ύστερα από μια 5ετία παγώματος των προσλήψεων σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό αισιοδοξούμε και πάλι, ότι πολύ σύντομα θα μπει νέο αίμα στο Νοσοκομείο μας».

Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι πέντε (5) νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρόκειται για 2 θέσεις Παθολογίας, 1 θέση Γαστρεντερολογίας, 1 θέση ΜΕΘ και 1 θέση Αναισθησιολογίας. Οι εισηγήσεις για τις κρινόμενες θέσεις έχουν ήδη παραληφθεί από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και έχουν αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους για τυχόν ενστάσεις. Στόχος της Διοίκησης είναι στα μέσα του μήνα να συνεδριάσουν τα Συμβούλια Κρίσης και μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη να έχουν δημοσιευθεί οι διορισμοί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Με αφορμή τις ανωτέρω εξελίξεις ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
« Ύστερα από μια 5ετία παγώματος των προσλήψεων σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό αισιοδοξούμε και πάλι ότι πολύ σύντομα θα μπει νέο αίμα στο Νοσοκομείο μας. Μπροστά λοιπόν σε αυτή την αισιόδοξη προοπτική, ως Διοίκηση έχουμε μία και μοναδική αυτονόητη υποχρέωση: να κινηθούμε με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα για την ολοκλήρωση όλης αυτής της διοικητικής διαδικασίας χωρίς καμία καθυστέρηση και χρονοτριβή. Και η κάθε μέρα που περνά πάνω σ’ αυτό το θέμα έχει την δικιά της σημασία. Σε 1 με 1,5 μήνα, 5 νέοι μόνιμοι ιατροί θα έρθουν στο Νοσοκομείο μας, και θα είμαστε έτοιμοι για την νέα κατανομή των προσλήψεων σε ιατρικό προσωπικό με το ξεκίνημα του 2017.
Προχωράμε με αισιοδοξία…..».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου