20.10.16

Σοκάρει η αυτοκτονία γυναίκας στη Λάρισα: Μπήκαν στο σπίτι της αστυνομικοί και βούτηξε από τον 7ο όροφο στο κενό!

ΦΩΤΟ από eleftheria.grΗ γυναίκα άρχισε να τρέχει και βούτηξε στο κενό από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας που βλέπετε. 
Ανατριχιαστικές σκηνές στο σημείο...
Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε χθες, νωρίς το απόγευμα, η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο σπίτι 49χρονης η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι να παρέμβει με αφορμή «διαφορές» μεταξύ δυο γυναικών. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην περιοχή ενώ, λίγο αργότερα κλήθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι των δυο γυναικών.
Την ώρα ωστόσο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, η 49χρονη Λαρισαία αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενος στο σπίτι, «βούτηξε στο κενό» από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές, αστυνομικός επιχείρησε να συγκρατήσει την 49χρονη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μεγάλες ποσότητες χασίς ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι των δυο γυναικών που καυγάδισαν για άγνωστους λόγους στη Λάρισα και προκάλεσαν την επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι είδαν έντρομοι μια από τις ενοίκους να κάνει «βουτιά» στο κενό από τον έβδομο όροφο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο!
Κατά την έρευνα που ακολούθησε την πτώση της 49χρονης γυναίκας, βρέθηκαν στο σπίτι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και χασισόδεντρα κι έτσι κλήθηκε η Δίωξη, που ερεύνησε άλλα δυο σπίτια και το αυτοκίνητο της 55χρονης συγκατοίκου της.

Συνολικά, σε όλα αυτά κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια και τρεις κλώνοι κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, τρία κιλά και 447,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, νωπά φύλλα κάνναβης βάρους 204 γραμμαρίων, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης και 145,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Η 55χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί της Δίωξης διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από το μπαλκόνι παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει η 49χρονη, που είχε καλέσει η ίδια την Αστυνομία στο σπίτι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου