22.10.16

ΗΠΑ- Ξεφτίλα: Εορτασμός επετείου του ΟΧΙ με 750 δολ. εισιτήριο εισόδου

''Θαυμάστε'' τους (πατριδοκάπηλους) ''ηγέτες-λομπίστες της Ομογένειας'' και τον αστείο πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ
 
''Εορτασμός'' της επετείου του ''ΟΧΙ'' με...750 δολ. (το άτομο) εισιτήριο εισόδου!


''Δεν έχουν τον Θεό τους'', οι μόνιμοι αυτοανακηρυγμένοι ''ηγέτες-(ψευτο)λομπίστες'' της Ομογένειας.
 Με τις πλάτες της Εκκλησίας (ανακατεμένοι παπα-Καρλούτσος και αρχιεπίσκοπος), έκαναν ''θεσμό'' τον εορτασμό της επετείου του ''ΟΧΙ'' στην Ουάσιγκτον, με χλιδάτο δείπνο (Sixth Annual Washington OXI Day Celebration), συναγωνιζόμενοι -χλιδή και ''μεγαλεία''- τους άλλους ''σωτήρες'', αυτούς της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'', τους ''κροίσους'' που ''ΘΑ'' βοηθούσαν την Ελλάδα. Φυσικά, από κοντά και ο (νέος) πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ Χάρης Λαλάκος, που μόλις ανάλαβε καθήκοντα αρχές καλοκαιριού, άρχισε τις... ''σαχλαμάρες'' γιά να γελά η Ομογένεια, με την παρέμβασή του στην Κληρικολαϊκή στην πόλη Νάσβιλ, όπου εκθείαζε την Αρχιεπισκοπή (υποθέτουμε επειδή κλείνει τα ελληνικά σχολεία που δημιούργησαν οι 'Ελληνες μετανάστες)!!! Γιά τους νεόπλουτους ''άρχοντες'' και συζύγους, που θα πληρώσουν 750 δολ. το άτομο στο ''επίσημο δείπνο'', θα παρατεθεί και... δεξίωση, την παραμονή, στην πρεσβευτική κατοικία στην Ουάσιγκτον.
Αφού πληρώνουν ακριβό εισιτήριο εισόδου στο δείπνο, φυσικό είναι (γιά τους διοργανωτές πατέρα και υιό Μανάτο και τον παπά-Καρλούτσο) να τους δεξιωθεί και η πρεσβεία της Ελλάδας (Greek Ambassador's Reception for Sponsors and Honorees). Και επειδή μιλάμε γιά ''Χάϊ Κλάς'', πρέπει να είναι και ενδεδυμένοι ανάλογα και επίσημα στο δείπνο 27 Οκτωβρίου 2016: Μαύρο κοστούμι και παπιγιόν οι σερνικοί, μαύρο φόρεμα οι κυρίες τους (Black Tie Banquet and Award Presentatios). Φυσικά, στο ''επίσημο δείπνο'' θα γίνουν και 5-6...''πλάκες''. Δηλ., θα απονεμηθουν 5-6 ''τιμητικές πλάκες'', όχι σε...''ήρωες του '40'' ή απογόνους τους, αλλά σε ''επιφανείς μεόπλουτους Ομογενείς'' και λοιπούς.
'Οταν ακόμα και εθνικοί επέτειοι της Ελλάδας χρησιμοποιούνται από τυχοδιώκτες, με τις ''πλάτες'' της πρεσβείας της Ελλάδας, τότε το πρόβλημα που έχουμε ως Ελληνισμός Αμερικής, είναι πολύ χειρότερο. Και αυτό, επειδή ανεχτήκαμε όλους αυτούς τους επιτήδειους να ''ενεργούν στο όνομα της Ομογένειας'', ενώ, γιά λόγους ευγένειας, δεν ΚΡΑΖΟΥΜΕ δημόσια τους μικρο-μέτριους ''τουρίστες''-διπλωμάτες μας.
Σημ.: 'Ισαμε πριν λίγα χρόνια, πρεσβεία και προξενεία άνοιγαν γιά να τιμήσει η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ τις εθνικές επετείους. Τώρα, ανοίγουν μόνο γιά ''άρχοντες'' με τους οποίους συμπλέουν οι διαπλεκόμενοι ''τουρίστες'' (στην μεγάλη πλειοψηφία τους), δηλ. οι διπλωμάτες της Ελλάδας στις ΗΠΑ.



www.kalami.net

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου