14.10.16

90χρονη γιαγιά έπαιζε…φρουτάκια σε καφενείο!


newego_LARGE_t_1101_54024270

Συλλήψεις πραγματοποίησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων κατά την εισβολή τους σε χώρο με παράνομα τυχερά παίγνια.

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και μια γυναίκα ηλικίας 90 ετών. Να σημειώσουμε πως οι συλλήψεις συνολικά ήταν τέσσερις.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο ιδιοκτησίας 43χρονου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος και ο 43χρονος ιδιοκτήτης μαζί με την 52χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, να έχουν επιτρέψει τη διεξαγωγή του απαγορευμένου παιγνίου «φρουτάκια» μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών στις δύο Ελληνίδες, οι οποίες διενεργούσαν το παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο».
Παράλληλα στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με χειριστήριο, 4 οθόνες σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, 4 πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών, 4 χειριστήρια και 4 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 1 ηλεκτρονική συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών, 122 προπληρωμένες κάρτες συνολικής χρηματικής αξίας 1.860 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ιδιόχειρες σημειώσεις.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου