«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

31.10.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ 91 ΧΡΟΝΙΑ !!! Λουκέτο σε ιστορική βιομηχανία

Στον δρόμο 100 εργαζόμενοι  της κεραμοποιίας  Αναγνωσταρά !

Η ανακοίνωση της εταιρείας 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Κεραμοποιίας Αδελφοί Αθ. Αναγνωσταρά Α.Ε.»  αύριο, δηλώνει την παραίτησή του, ώστε η εποπτεύουσα αρχή να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της και να την θέση υπό εκκαθάριση.
«Μετά από οχτώ συνεχόμενες ζημιογόνες χρήσεις (2008-2015) με συνολικές ζημιές 6.500.000 ευρώ, με υποχρεώσεις 7.180.000 ευρώ και τζίρο 210.000 ευρώ για την χρήση 2015, δίνει άδοξο τέλος στο δημιουργικό αγώνα τόσων ανθρώπων, πού μόχθησαν επί σειρά δεκαετιών. 
ΚΡΙΜΑ !!!
Όταν γειτονική ομοειδής επιχείρηση, παρά την οικονομική κρίση, κατόρθωσε να δημιουργήσει τζίρο 2.800.000 ευρώ και να αποφέρει κέρδη, ακόμα και κατά την χρήση του 2015».

Η εταιρεία, διέθετε σύγχρονη μονάδα παραγωγής στον Αντικάλαμο, με 2 γραμμές παραγωγής μια για τούβλα και μία για κεραμίδια με συνολική δυναμικότητα 400 τόνων ψημένου προϊόντος την ημέρα που την κατέτασσε ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα.
Το εμπορικό της τμήμα, με τα 6 κέντρα διανομής στην Ελλάδα και τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, εξασφάλιζαν αμεσότητα και συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αυξήσει σημαντικά τις εξαγωγές προς διάφορες αγορές όπως τη Β. Αφρική, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή και πρόσφατα τις ΗΠΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου