22.10.16

92 χρονος Νιγηριανός με ....97 γυναίκες δηλώνει ότι θέλει κι άλλους γάμους !!!

Νιγηριανός με 97 γυναίκες δηλώνει ότι θέλει κι άλλους γάμους...
Ακμαιότατος και έτοιμος να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και με άλλες συμπατριώτισσές του δηλώνει ο Mohammed Bello Abubakar, ο 92χρονος Νιγηριανός που έγινε διάσημος το 2008, όταν κυκλοφόρησε από τα διεθνή ΜΜΕ πως έχει σχεδόν 100 συζύγους.

Ο πιο διάσημος πολυγαμικός πολίτης της Νιγηρίας διέψευσε τις πρόσφατες φήμες περί θανάτου του και δήλωσε σε τοπικά μέσα πως είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος να παντρευτεί και άλλες γυναίκες, ακολουθώντας αυτό που ο ίδιος θεωρεί «θεϊκό κάλεσμα».

Ο υπέργηρος άνδρας δηλώνει κληρικός, δεν διαθέτει εισόδημα και είχε έρθει σε σύγκρουση στο παρελθόν με τις τοπικές ισλαμικές αρχές, που περιγράφουν την υπερμεγέθη οικογένειά του ως «αίρεση». 

Ειδικότερα, οι ντόπιοι ιερείς του έχουν ζητήσει επανειλημμένα να χωρίσει τις 93 από τις 97 συζύγους του, αφού το Ισλάμ επιτρέπει μόνο 4 γάμους και με την προϋπόθεση ότι ο άνδρας θα μπορεί να τις φροντίσει όλες το ίδιο καλά.

Ο 92χρονος θεωρεί ότι οι φήμες περί θανάτου του είναι «έργο» των εχθρών του, που θέλουν να τον αποσπάσουν από την αποστολή που του έχει αναθέσει ο Αλλάχ και που δεν είναι άλλη από το να... παντρεύεται μέχρι τελικής πτώσεως. «Αυτό που κάνω είναι θεϊκό έργο. Είναι η αποστολή μου και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος»,

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Bello έχει παντρευτεί συνολικά 107 γυναίκες και έχει αποκτήσει μαζί τους 185 παιδιά. Μετά από 10 διαζύγια, ο αριθμός των σημερινών συζύγων του αγγίζει σήμερα τις 97, και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να ξεπεράσει ξανά το όριο των 100, συνεχίζοντας το έργο που του ανέθεσε ο Θεός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου