1.10.16

Ο συλληφθής φίλος του Καμμένου ετοίμαζε την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε να «αγοράσει» τον Alpha

[Όπως καταγγέλει ο Κεγκέρογλου "με ειδική διάταξη ο Υπ Παππάς του είχε κάνει "δώρο" τη διεύρυνση της διασύνδεσης Περιφ Τηλεοπτικών Σταθμών"]

Στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών βρίσκονταν ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, ο οποίος συνελήφθη χθες γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες και δόλια χρεοκοπία.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τις αμερικανικές υπηρεσίες, εξαιτίας των στενών σχέσεων που είχε αναπτύξει με Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος χρησιμοποιείται από το σύστημα Πούτιν για να χρηματοδοτεί τη ρωσική προπαγάνδα και τις απόπειρες διείσδυσης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.



Πρόκειται για τον χρηματοδότη της Γαλλικής Ακροδεξιάς, αλλά και άλλων ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει απόρρητη έκθεση της CIA.

Ο Γιάννης Καραγιώργης είναι κουμπάρος του Konstantin Malofeev.

Πρόκειται για δισεκατομμυριούχο Ρώσο ολιγάρχη, ιδιοκτήτη ενός τεράστιου επιχειρηματικού ομίλου, στον οποίο έχει απαγορευτεί η είσοδος σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Mάλιστα ο Γιάννης Καραγιώργης είχε νοικιάσει αεροπλάνο για να μεταφέρει τους μεγαλόσχημους καλεσμένους στην Μόσχα, όπου έγινε ο γάμος του με κουμπάρο τον Malofeev.


Η ενασχόληση του πολυπράγμονα παράγοντα Γιάννη Καραγιώργη με τα Μέσα Ενημέρωσης, αρχίζει μετά τη γνωριμία του με τον Malofeev.

Με δεδομένο ότι η περιουσία του είχε κατασχεθεί διεθνώς και δεν μπορούσε να έχει την άνεση να επενδύει σε μίντια, οι αμερικανικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι ο Καραγιώργης ανέλαβε να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχέδιο του ακροδεξιού Ντρούγκιν για πολιτική και μιντιακή διείσδυση στην Ελλάδα.


Μετά την επιστροφή του από την Μόσχα ο Καραγιώργης ζήτησε να δει τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Στη συνάντηση του είπε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ALPHA.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς απέρριψε την πρόταση γνωρίζοντας ότι ο Καραγιώργης δεν διαθέτει δεκάρα τσακιστή από δικά του χρήματα και μόνο μαύρα κεφάλαια μπορούσε να διακινήσει.

Ο ιδιοκτήτης του ALPHA είχε πληροφορηθεί και για τις δοσοληψίες του Καραγιώργη με τους Ρώσους ολιγάρχες και γι΄ αυτό απέρριψε τη δελεαστική πρόταση.

Στη συνέχεια ο Καραγιώργης άρχισε να αγοράζει επαρχιακά κανάλια, με στόχο να διαμορφώσει ένα πανελλαδικό δίκτυο. Προχώρησε σε συμφωνία με 12 επαρχιακά κανάλια και με όχημα το «ΑΤΤΙCΑ» που νοίκιασε από το Δήμο Ασπροπύργου, δικτυώθηκε παράνομα.

Το τελευταίο διάστημα σχεδίαζε να εκδώσει και Κυριακάτικη εφημερίδα που θα πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον πρόλαβε η κρατική ασφάλεια.
 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου