7.10.16

Οι μισθοί των δικαστών και ο άνεργος τρίτεκνος κουλουρτζής


Τα νέα από τη…διασφάλιση του σημερινού ύψους των μισθών στους δικαστικούς, τα μάθατε…
…Η ηγεσία, πέρασε μια βόλτα από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δε χρειάζεται στην περίπτωσή της να …κλείσει η Ηρώδου Αττικού (όπως συμβαίνει σε κάθε άλλη περίπτωση εργαζομένων ή συνταξιούχων) και …χαλαρά, μεταξύ τυρού και αχλαδίου, εξασφάλισε …τα προς το ζην…
…Είχαν μάλιστα το θράσος κάποιοι εκ των προνομιούχων, που λένε πως…αφουγκράζονται την κοινωνία (έ, ρε δούλεμα που πέφτει…), να βγουν και να πανηγυρίσουν που εξασφάλισαν τα μισθουδάκια τους!…
Την ίδια στιγμή, στην…ευημερούσα κοινωνία, πρόστιμο 5.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας άνεργος, τρίτεκνος από τα Χανιά ο οποίος εντοπίστηκε τον Αύγουστο να πουλάει κουλούρια και ντόνατς σε παραλία του νησιού χωρίς άδεια.
Μετά την επιβολή του προστίμου, ο κουλουρτζής προσέφυγε στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης αλλά δεν δικαιώθηκε. Στην προσφυγή του, ισχυρίστηκε ότι είναι άνεργος από το 2011 και δεν έχει κανένα άλλο εισόδημα. Η σύζυγός του δεν εργάζεται και η οικογένεια δεν είναι σε θέση να εξασφαλίζει ούτε τα απαραίτητα.
Δικαοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης, όπως θα έλεγε και ο άριστος γνώστης των Θρησκευτικών κ.Φίλης…
ΥΓ: Όταν αφουγκράζεσαι πραγματικά την κοινωνία, δεν ακούς μόνο τι λέει για τους ζάπλουτους ή τους βαρώνους, αλλά και τι λέει και για σένα!


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου