28.10.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! «Ο Πούτιν ετοιμάζεται για πόλεμο»


putinfin

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ετοιμάζεται για πόλεμο και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Η προειδοποίηση ήρθε από τα χείλη του πρώην Βρετανού πρεσβευτή στη Μόσχα, Σερ Άντονι Μπρέντον ο οποίος υπογραμμίζει ότι είναι ένας πόλεμος που δεν θέλει ο Ρώσος πρόεδρος.  Μάλιστα τονίζει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στη Δύση και το Κρεμλίνο είναι στο πιο επικίνδυνο σημείο που έχει δει ποτέ. Ωστόσο, όπως σημειώνει παρά το γεγονός ότι η Ρωσία έσπευσε να δείξει την στρατιωτική του πυγμή στέλνοντας το ρωσικό στόλο – συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας του, του αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Κουζνέτσοφ – στη Συρία η Μόσχα είναι «αδύναμη » και δεν θέλει πόλεμο.
Σε άρθρο γνώμης του για λογαριασμό της Daily Mirror γράφει ότι είναι αδύνατο για τη Ρωσία να υποχωρήσει επειδή αυτός που θα χάσει στο τέλος θα είναι ο Πούτιν.   «Δεν θέλουν πόλεμο.θα έχαναν. Αυτές οι επιδείξεις δύναμης δεν είναι πρόθεση ότι θέλει να πολεμήσει, αλλά ότι η αντιπαράθεση πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο». Η παρουσία των Ρώσων και η πιθανότητα να πλήξουν το Χαλέπι προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων ακόμη και εντός ΝΑΤΟ.
Παράλληλα η Ρωσία δεν κρύβει την ενόχλησή της για την παρουσία ισχυρής  ΝΑΤΟϊκής δύναμης στην αυλή της, καθώς το ΝΑΤΟ ετοιμάζει ανάπτυξη ικανής στρατιωτικής δύναμης στην Εσθονία με τη Μόσχα να δηλώνει ότι  η κίνηση αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη.
Πάραυτα ο Μπρέντον πιστεύει ότι υπάρχει χρόνος να επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι και να μην ανοίξει ρουθούνι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου