17.10.16

Σε παιδικό πάρτι του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν πώς θα «φάνε» τον Στουρνάρα!

Μια… απίστευτη ιστορία μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη.
 
Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: «Είναι δυνατόν, θα πείτε, να κατασκευάζονται πολιτικές και οικονομικές συνωμοσίες σε ένα παιδικό πάρτι; Απ’ αυτά που συμμετέχουν παιδάκια μέχρι οχτώ χρονών; Και όμως είναι. Ιδού λοιπόν η απόδειξη.
Πριν από μερικές ημέρες στο πάρτι ενός πιτσιρικά, το οποίο διοργάνωσαν οι γονείς του, ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν προσκεκλημένο και το παιδί διευθυντή γραφείου πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους, το οποίο βεβαίως προσήλθε με το δωράκι του, συνοδευόμενο από τον πατέρα του. Κάποια στιγμή ένας άλλος πατέρας (συριζαίος κι αυτός, διορισμένος μετακλητός στο Δημόσιο) πλησιάζει τον διευθυντή και του λέει δήθεν εμπιστευτικά:
«Αυτόν τον Στουρνάρα τι τον κρατάτε ακόμα; Γιατί παραμένει στη θέση του;».
Ο διευθυντής του κυβερνητικοί στελέχους χαμογέλασε και είπε: «Περίμενε λίγο ακόμα και θα τον διώξουμε. Θα τον εξαφανίσουμε από την πολιτική σκηνή». Ο άλλος τον ρώτησε: «Και πως θα τον διώξετε;». Και ο διευθυντής του απάντησε:
«Έχουμε σχέδιο. Θα του βγάλουμε δυο – τρία σκανδαλάκια, θα τον κράξουμε και θα αναγκαστεί να φύγει μόνος του. Αν όχι, θα τον διώξουμε εμείς. Όπως ακριβώς έκαναν οι Κύπριοι με τον δικό τους κεντρικό τραπεζίτη».
Οι διάλογοι είναι αυθεντικοί και έτσι ακριβώς μου μεταφέρθηκαν. Έλα όμως που τους έμαθε και ο κεντρικός τραπεζίτης. και ξέρετε ποια ήταν η αντίδρασή του; «Αυτοί δεν βάζουν μυαλό»».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου