21.10.16

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ - Απόστρατος αστυνομικός και μέλος της Χρυσής Αυγής εκτέλεσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου


Απόστρατος αστυνομικός και μέλος της Χρυσής Αυγής εκτέλεσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου [φωτό]
Σκηνές Φαρ Ουέστ με έναν νεκρό εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, με φερόμενο ως δράστη τον Φώτη Μπέλλο  πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία. Σκηνές φαρ-ουεστ το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην περιοχή.
Απόστρατος αστυνομικός και μέλος της Χρυσής Αυγής εκτέλεσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου [φωτό]Μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί λογομαχία, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του πήρε το όπλο του και γύρισε στο σημείο όπου και πυροβόλησε τον άνδρα τρεις φορές. 

Οι δύο άντρες και τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Σήμερα, το απόγευμα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που πιάστηκαν στα χέρια και οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Τότε ο απόστρατος αστυνομικός έφυγε από το σημείο, επέστρεψε σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο ξανά. 
Απόστρατος αστυνομικός και μέλος της Χρυσής Αυγής εκτέλεσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου [φωτό]Μάλιστα, ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο με τρομερή ψυχραιμία.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες καυγάδιζαν συχνά αλλά η αφορμή ήταν μία κάμερα ασφαλείας που είχε το θύμα στην πόρτα του γυμναστηρίου και η οποία ενοχλούσε τον δράστη.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου