15.10.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αδέσποτα σκυλιά κατέστρεψαν αυτοκίνητο στην Τουρκία για… εκδίκηση!


skilia-autokinito
Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Τουρκία, προκαλώντας υλικές ζημιές.
 Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κτηνιατρικής της πόλης Σακάρια, που είδε τα πλάνα, δήλωσε πως πιθανότατα το έκαναν από εκδίκηση.

Ο Μουσταφά Γιλντίζ έκανε το παραπάνω σχόλιο αφού είδε τα πλάνα από την κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, λέγοντας πως ο σκοπός της επίθεσης θα μπορούσε να ήταν η τιμωρία.
«Ένας σκύλος φαίνεται πως οδηγεί τα υπόλοιπα. Τα άλλα σκυλιά τον υπακούν και επιτίθενται. Ένα παρόμοιο αυτοκίνητο μπορεί να χτύπησε κάποιον από τους φίλους τους και επομένως μπορεί να ενήργησαν με το κίνητρο της εκδίκησης» δήλωσε, σημειώνοντας πως οι σκύλοι μπορεί να έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Ο Γιλντίζ πρόσθεσε πως οι άνθρωποι δεν γνώριζαν αυτά τα προβλήματα, χαρακτηρίζοντας τα ζώα, ανώμαλα ενώ τόνισε πως μπορεί να μύρισαν το κρέας, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν το αυτοκίνητο του Τσεμ Ακάρ, στην πόλη Σακάρια.
Σοκαρισμένος όταν βρήκε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του κατεστραμμένο, ο Ακάρ κάλεσε την αστυνομία σκεπτόμενος πως το περιστατικό ήταν μια απόπειρα κλοπής.
Ωστόσο, η κάμερα κλειστού κυκλώματος αποκάλυψε αργότερα πως η ζημιά ήταν αποτέλεσμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στην βιομηχανική ζώνη όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.
Ο Ακάρ δήλωσε πως το συνολικό κόστος των επισκευών ανέρχεται στις 5.000 τουρκικές λίρες. Ωστόσο, πρόσθεσε πως δεν θα καταθέσει καμία επίσημη καταγγελία σχετικά με το περιστατικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου