8.10.16

ΦΩΤΟ - Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ! Αυτόν ετοιμάζει για το τιμόνι της Ρωσίας


allakse-to-programma-o-poutin-ligoteres-wres-stin-athina.w_hr

Ο  Πούτιν δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος. Όπως ομολογούν άπαντες έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη για αυτό και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ασφαλώς και θέλει  να καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις για πολλά χρόνια ακόμα στη χώρα του και στον κόσμο ωστόσο επειδή δεν θέλει να αφήνει και τίποτα στην τύχη προετοιμάζει παράλληλα και στελέχη για την επόμενη ημέρα.
Ο Μεντβέντεφ ήταν ένα από αυτά και έχει σταθεί στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο ο σημερινός πρόεδρος της Τωσίας θέλει να δημιουργήσει και στη  πιο νέα γενιά στελέχη που θα μπορούν να συνεχίσουν αδιάλειπτα την ισχυροποίηση της Ρωσίας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Ένα, λοιπόν, από αυτά τα στελέχη που κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει και το διάδοχο του Πούτιν είναι ο Vyacheslav Volodin.
Το άτομο αυτό που όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες παρουσιάζεται σαν πιστός στην γραμμή Πούτιν και ίσως ακόμα πιο σκληρός σε ορισμένες υποθέσεις όπως της Συρίας, της κυριαρχίας στη ανατολική Μεσόγειο, στον Ειρηνικό, στις ενεργειακές εξελίξεις με το θέμα των αγωγών και σε πολλά άλλα.
Με λίγα λόγια εμφανίζεται σαν ο Πούτιν νούμερο 2!

Αλλά ποιος είναι αυτός; 
Είναι ο Vyacheslav Victorovich Volodin, (Вячеслав Викторович Володин), πολιτικός, πρώην γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του Πούτιν που κατήγαγε θριαμβευτική νίκη στις τελευταίες ρωσικές εκλογές.
Το προφίλ του δείχνει ένα άντρα σταθερό και άτεγκτο στις απόψεις του και στους στόχους του.
bf496e4c05fb4029b75708cd52df7721Όπως γράφει ο Δημοσιογράφος – Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης ο Vyacheslav Volodin, ο νέος δυνατός άντρας του Κρεμλίνου, γεννήθηκε το 1964 στην πόλη Alekseevka της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας και ρωσικής επαρχίας του Saratov. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πούτιν και για πολλούς θεωρείται ο ισχυρότερος υποστηρικτής του στις πολιτικές επιλογές του Ρώσου προέδρου. Διατέλεσε μέλος της Δούμας την περίοδο 1999-2011, ενώ την περίοδο 2010-2012 διατέλεσε πρόεδρος της κυβέρνησης Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από το 2011 ο Vyacheslav Volodin είναι επικεφαλής του προσωπικής γραμματείας της ρωσικής προεδρίας, μια θέση κομβική που ελέγχει όλες τις εξελίξεις στην Ρωσική Ομοσπονδία.
Σημαντικό είναι πως από πολλά ξένα ΜΜΕ, όπως το Bloomberg αλλά και από μεγάλη μερίδα του τουρκικού τύπου προβάλλεται με ιδιαίτερη ανησυχία σαν ο πιο ισχυρός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2018 να διαδεχτεί τον Πούτιν στην ρωσική προεδρία, δηλαδή με δικά μας λόγια να πάρει το «δαχτυλίδι» της εξουσίας από τον Πούτιν, τον οποίο υπηρετεί με χαρακτηριστική πίστη εδώ και χρόνια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου