13.10.16

ΦΩΤΟ - Μία Μεσσήνια ομορφαίνει τους.. ..αγώνες..!!

Πρόκειται για την κ. Σία Κατσιγιάννη και άν λίγο ασχολείσαι με τους αγώνες αυτοκινήτου είναι δύσκολο να μην την έχεις συναντήση σε κάποιον αγώνα.. ..διότι έχει συμμετάσχει σε τόσους αγώνες που ξεπερνάει σε αριθμό αρκετους άνδρες του σπόρ, αφου η αλήθεια είναι οτι πρόκειται για ενα ανδροκρατούμενο σπόρ.

Ομορφαίνει τους αγώνες.. .και βέβαια πρόκειται για όμορφη γυναίκα αλλά εννούμε και την ομορφιά του

χαρακτήρα και ήθους της, καθώς επίσης μια ωραία οικογένεια, παντρεμένη με τον κ. Πολύχρονοπουλο Ηλία επίσης οδηγός αγώνων με πολλές συμμετοχές και ώς συνοδηγό την γυναίκα του. 
Πρόσφατα θαυμάσαμε την κ. Σία σε χωμάτινο αγώνα αφού συμμετείχε στο ΕΠΑΘΛΟ GP της Art Of Speed που έγινε στο Γρύλλο με εντυπωσιακά περάσματα με το πισωκίνητο Starlet και αρκετά καλούς χρόνους και στους τρείς αγώνες του θεσμού.
Παντα θα ακούσεις μια καλημέρα &
να ευχαριστώ στους θεατές της..!!

Βέβαια έχει τρέξει πολλά σπριντ & ραλλύ ως συνοδηγός αλλα και σε πολλά ασφάλτινα gp όπως στο Επιτάλιο αλλά και στην πίστα San Nikolas στην Καλαμάτα όπου διαμένει. Εμεις να ευχηθούμε υγεία και να συνεχίσουμε να την βλέπουμε να συμμετάσχει σε αγώνες αυτοκινήτου και ελπίζουμε να δούμε και αλλες γυναίκες να ακολοθούν...!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου