6.10.16

Παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την πεθερά της στην Εύβοια!

Συνέβη στις 12:20 το μεσημέρι στο χωριό Σκεπαστή Λίμνης, στη Βόρεια Εύβοια, με θύμα μια 72χρονη η οποία βρήκε το  θάνατο στη πλατεία του χωριού, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη νύφη της.

Σύμφωνα με το eviazoom, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη είχε σταματήσει στην πλατεία του χωριού για να κατέβει από αυτό η 72χρονη πεθερά της. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους, η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο έσκυψε μπροστά από αυτό. Η 31χρονη νύφη της, όπως λέει, δεν την είδε και έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.
Η οδηγός, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν.
Δυστυχώς όμως η 72χρονη είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία πνοή της.
Η 31χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με το EviaZoom, για την υπόθεση κατέθεσαν κάτοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για ατύχημα.

eviazoom

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου