18.10.16

Πάτρα: Προσπάθησε να βιάσει την οικιακή βοηθό ....

Στο νοσοκομείο κατέληξε με τραύματα στο αριστερό πόδι και το αριστερό της χέρι μία 51χρονη Ουκρανή που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε διαμέρισμα στην Πάτρα.

Η 51χρονη πρόσεχε την υπερήλικη μητέρα ενός 61χρονου που την είχε προσλάβει για αυτόν το σκοπό, καθώς ζούσε μόνος με την μητέρα του.

Κάποια στιγμή και σύμφωνα με την καταγγελία της Ουκρανής στην Αστυνομία, ο 61χρονος της επιτέθηκε με σεξουαλικές προθέσεις, αποπειράθηκε να την θωπεύσει και τότε η γυναίκα έβαλε τις φωνές και καθώς φοβήθηκε ότι θα την βίαζε, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και προσπάθησε να φύγει...

Σύμφωνα, με την καταγγελία της όμως, ο 61χρονος την έσπρωξε την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει. Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα και τα τραύματά της περιορίστηκαν στο χέρι και το πόδι, ενώ στη συνέχεια προχώρησε από το νοσοκομείο στην καταγγελία της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 61χρονος Έλληνας εργοδότης της, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες της 51χρονης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου