31.10.16

Βροχή και μπάσκετ στην Κεντρική πλατεία της Πύλου

Ο άστατος καιρός περιόρισε τη δράση του τουρνουά «MILKO 3X3» της Πύλου, που έλαβε χώρα την Κυριακή (30/10) στην πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Η βροχή, πάντως, δεν φάνηκε να ενοχλεί τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες και χάρηκαν το παιχνίδι. Συνολικά 140 παιδιά (124 αγόρια και 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «Πίστεψέ το» και πέρασαν την ημέρα τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ, στο τουρνουά που έγινε με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της «Spalding».
Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Παναγιώτης Μύτζηρας (Δημοτικό) και Γιώργος
Νικήτας (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών πρώτευσαν οι Γιάννης Κούβελας και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος για το Δημοτικό, με τον Ίγγλι Τσαούσι να αναδεικνύεται πιο εύστοχος στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο. Σημαντική ήταν η βοήθεια στη διεξαγωγή τουρνουά «MILKO 3X3» του αθλητικού σωματείου Ναυταθλητικός Όμιλος Πύλου . Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κι έκαναν απονομές ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος τοπικού Πύλου Ηλίας Γουρνάς, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Πύλου Γιώργος
Αρβανίτης, ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Χρήστος Δαμουράς, ο αντιπρόεδρος του ΝΟΠ Φώτης Αλεξόπουλος και οι Διονύσης Αρβανίτης και Θοδωρής Αλεξόπουλος, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΠ. Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (05-06/11) στα Μέγαρα.



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου