«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

7.10.16

Συναγερμός από τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις σε περιοχές της Αττικής - «Επέστρεψε» ο δολοφόνος της Αγραφιώτου;


Συναγερμός από τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις σε περιοχές της Αττικής - «Επέστρεψε» ο δολοφόνος της Αγραφιώτου;

Νέος κύκλος ερευνών ξεκινά για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της Αττικής.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν ο δράστης να είναι ο μανιακός δολοφόνος που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου στο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.
Οπως γράφει το newsbomb.gr, μετά την ολοκλήρωση του διευρυμένου κύκλου καταθέσεων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, πλέον οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως το έγκλημα στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ διεπράχθη από άτομο μανιακό που έψαχνε εκείνη την ημέρα ένα τυχαίο θύμα.
Για το λόγο αυτό, και επειδή τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι λιγοστά, σύμφωνα με την Espresso, ερευνούν πλέον ενδελεχώς σποραδικές επιθέσεις με σεξουαλικό κίνητρο που σημειώνονται σε βάρος γυναικών στα Δυτικά προάστια της Αττικής, αλλά και σε περιοχές του Πειραιά.
Μάλιστα ένα συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Κλεισθένους, στο κέντρο του Πειραιά, συγκεντρώνει το απόλυτο ενδιαφέρον των αστυνομικών λόγω των ιδιαίτερων κινήσεων του δράστη.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τέσσερις ημέρες, βραδινές ώρες, μια κοπέλα 26 ετών περπατούσε ανυποψίαστη στην οδό Κλεισθένους όταν της επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος άνδρας και προσπάθησε να τη ρίξει στο έδαφος.
Αμέσως μόλις βρέθηκε η 26χρονη στο έδαφος, ο επίδοξος βιαστής (που μιλούσε καλά Ελληνικά) προσπάθησε να την σύρει από τα πόδια σε κοντινό απόμερο σημείο, ενώ παράλληλα έκανε κινήσεις για να της κατεβάσει τα ρούχα.
Η κοπέλα παρά το πρώτο σοκ κατάφερε να επιστρατεύσει την ψυχραιμία της, να βάλει τις φωνές και παράλληλα να αντισταθεί στης προθέσεις του επίδοξου βιαστή.
Λόγω της αντίδρασής της, αλλά και επειδή έβαλε τις φωνές, η 26χρονη κοπέλα κατάφερε να σωθεί από τον βιαστή, καθώς περαστικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει στο σκοτεινό απόμερο σημείο, με αποτέλεσμα ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.
Άλλες δυο επιθέσεις είχαν σημειωθεί σε διάστημα δυο εβδομάδων στα δυτικά Προάστια της Αττικής, όμως δεν είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά καθώς οι δράστες προέβησαν σε θωπείες σε βάρος των θυμάτων τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου