13.10.16

Παντρεμένη αεροσυνοδός κατέγραφε σε ημερολόγιο τα... όργιά της - Διαβάστε πώς την εκδικήθηκε ο άντρας της

arosinodosΈνα καυτό ημερολόγιο γεμάτο με σκανδαλιστικές λεπτομέρειες των ερωτικών της επαφών με συναδέλφους της αλλά και με αγνώστους κρατούσε μια αεροσυνοδός της ολλανδικής εταιρείας Transavia, το οποίο κατέληξε εν αγνοία της στα χέρια τοπικών ΜΜΕ, τα οποία ενδιαφέρονται να το εκδώσουν σε μορφή... στήλης.  
Το ημερολόγιο με τα σεξουαλικά κατορθώματα της 46χρονης βρίσκεται πλέον στο κέντρο μιας άγριας νομικής μάχης, με τη γυναίκα να πασχίζει να κρατήσει κρυφά τα ερωτικά της μυστικά, τα οποία ο απατημένος σύζυγός της διέρρευσε σε ολλανδικό ιστότοπο για να την εκδικηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας της... άτακτης αεροσυνοδού ανακάλυψε το ημερολόγιο και διαπίστωσε με φρίκη ότι η σύζυγός του τον απατούσε επανειλημμένα με άλλα μέλη του προσωπικού της Transavia αλλά και με επιβάτες που η ίδια προσέγγιζε κατά τη διάρκεια πτήσεων. Εξοργισμένος, ο άνδρας της αεροσυνοδού αποφάσισε να την εγκαταλείψει αλλά και να την εκθέσει ανεπανόρθωτα, δίνοντας το ημερολόγιό της σε έναν ολλανδικό ιστότοπο και προτρέποντάς τους να δημοσιεύουν τις ερωτικές τις περιπέτειες ανά εβδομάδα, σε μορφή... στήλης.
Ωστόσο, το καυτό τετράδιο στο οποίο η 46χρονη κατέγραφε τα όργιά της φαίνεται πως «καίει» πολύ κόσμο, αφού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τη μη έκδοσή του κατέθεσε όχι μόνο η ίδια αλλά και η αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται και της οποίας το πλήρωμα εκτίθεται ανεπανόρθωτα από το εν λόγω υλικό.
Μάλιστα η Transavia κατέθεσε και μήνυση εναντίον του άνδρα, επειδή δημοσίευσε ήδη τολμηρά email της συζύγου του που εμπλέκουν μέλη του προσωπικού της στο σκάνδαλο.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 24 Οκτωβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου