1.10.16

Μήπως τον παρεξηγήσαμε; Ο Φίλης λέει το ..."Πιστεύω" !

Νονός έγινε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και μάλιστα οι ιερείς που τέλεσαν το Μυστήριο ήταν δύο μητροπολίτες που του έχουν ασκήσει σκληρή κριτική.
Ο φακός του«Secret», βρέθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, στον λόφο του Φιλοπάππου, και απαθανάτισε τον Νίκο Φίλη να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Ίωνα, γιο ενός φιλικού του ζευγαριού.
Το Μυστήριο τέλεσαν δύο μητροπολίτες οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις εναντίον του κ. Φίλη. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο (είναι συγγενής της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ ΠειραιώςΓεωργίας Γεννιά), ο οποίος είχε στείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα στις 23 Σεπτεμβρίου, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Νίκο Φίλη, και τον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο.
Την ώρα, μάλιστα, που ο Νίκος Φίλης κρατούσε στην αγκαλιά του τον νεοφώτιστο Ίωνα, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος με ένα μειδίαμα -αναφέρει, μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, παρακολουθούσε τον υπουργό Παιδείας να βεβαιώνει την πίστη του, λέγοντας από στήθους το «Πιστεύω»...

aixmi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου