6.10.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΥΡΓΟΣ ! Στην εκκλησία με… τρακτέρ η νύφη

Ένας διαφορετικός γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο, αφού ο γαμπρός και η νύφη έφτασαν στην εκκλησία… με τρακτέρ!

Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό του Άγιου Σπυρίδωνα, όπου ο Παναγιώτης Νικολούτσος, από τον Πύργο, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Θεοδώρα Ιωάννου, από το Λάνθι.
Ο γαμπρός προέρχεται από μεγάλη αγροτική οικογένεια του Πύργου - αγρότης ο ίδιος – και ύστερα από σκέψη και πρωτοβουλία των φίλων του πάρθηκε η απόφαση να στολιστούν δέκα τρακτέρ με κορδέλες και λουλούδια!
Τα τρακτέρ ήταν μεγάλου μεγέθους και σχημάτισαν ένα εντυπωσιακό κομβόι συνοδεύοντας –αρχικά- το γαμπρό στην εκκλησία. Το ιδιότυπο αυτό κομβόι προκάλεσε την έκπληξη όλων όσοι το αντίκρισαν να κατευθύνεται προς την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα… κι αφού συνόδεψαν τον γαμπρό είχε έρθει η σειρά για την νύφη..
Έτσι, το κομβόι με τα.. θηριώδη τρακτέρ κατευθύνθηκε στο σπίτι της νύφης για να την παραλάβουν όπως και έγινε! Φυσικά, πριν κατευθυνθούν και πάλι στην εκκλησία έκαναν και τους απαραιτήτους γύρους σε δρόμους του Πύργου τηρώντας το έθιμο...
Παρακολουθήστε τις πρωτόγνωρες εικόνες, όπως τις κατέγραψε η τηλεόραση του ΟΡΤ στο ρεπορτάζ της Πέλυ Ντεβούδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου