14.10.16

Επιβεβαιώνει τον Ολάντ ο....Πετράκος ! Μου είπε ο Τσίπρας: Με δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη αλλά δεν θα αντέξουμε τους πρώτους μήνες


Αποκάλυψη Πετράκου: Μου είπε ο Τσίπρας: Με δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη αλλά δεν θα αντέξουμε τους πρώτους μήνες

  Επιβεβαιώνει τον Ολάντ ο....Πετράκος !

Αποκαλυπτικός διάλογος που είχε ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον Απρίλιο του 2015
Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόσο κατά της αριστερής πλατφόρμας όσο και κατά της ΛΑΕ, ο κ. Πετράκος ανέφερε έναν αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του τον Απρίλιο του 2015!
Όπως έκανε γνωστό ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στο λαό όλη την αλήθεια, μιας και οι δανειστές δεν τηρούσαν την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο πρωθυπουργός τον ρώτησε «Τι θες, να πάμε στη δραχμή;» ... συμπληρώνοντας: «Συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες».
Την αποκάλυψη αυτή ο κ. Πετράκος έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της ΛΑΕ στην Καλαμάτα.
Χαρακτήρισε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ένα φοβισμένο ηγέτη, ενώ στις αναφορές του περί θριάμβου στο δημοψήφισμα, ο κ. Πετράκος τον κατηγόρησε ότι περιπαίζει τη νοημοσύνη των πολιτών που με 62% αποφάσισαν να πουν όχι στα μνημόνια, κι αυτός, καταπατώντας τη λαϊκή βούληση, το μετέτρεψε στο 3ο μνημόνιο, που ξεπούλησε την περιουσία της χώρας.






πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου