13.10.16

Η διαθήκη του Μπάρκουλη: Τι άφησε στη σύζυγό του υπό τον όρο να μην ξαναπαντρευτεί

Στον γιο του και στη σύζυγό του, υπό τον όρο, όμως, ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ, αφήνει την περιουσία του ο Ανδρέας Μπάρκουλης. 

Οπως αποκάλυψε η σύζυγός του Μαρία μιλώντας στο περιοδικό Χάι, ο αείμνηστος ηθοποιός είχε φτιάξει τη διαθήκη του πριν από αρκετά χρόνια και μάλιστα αναφέρθηκε όχι μόνο στο περιεχόμενο της διαθήκης, αλλά και στον όρο που έχει θέσει ο αείμνηστος ηθοποιός.
«Αφησε διαθήκη, την οποία και έφτιαξε λίγο πριν την βάπτιση του Νίκου. Δεν το ξέρει κανείς. Έχει αφήσει το 50% των δικαιωμάτων του στον Νίκο από αυτά που πρέπει να παίρνει από τις ταινίες του και όλα τα άλλα και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Συνεχίστε να με πολεμάτε, συνεχίστε να λέτε για μένα, δε μ' ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην ακούσω για τον Ανδρέα. Εκεί θα πέσουν και μηνύσεις. Από δω και πέρα, ό, τι ακούσω για τον Ανδρέα θα φτάσω στα άκρα. Πιο άκρα δεν θα μπορεί να είναι. Θα τους πάρω ολόκληρες περιουσίες. Και έτσι θα απαντήσω και στον τάδε που είπε "πώς θα ζήσεις τώρα που έχει πεθάνει ο άντρας σου;’’».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου