15.10.16

ΑΠΟΓΝΩΣΗ !!! Πάτρα: Του κατάσχεσαν τα χρήματα και πήγε να κρεμαστεί

Επιχειρηματίας στην περιοχή του πρώην Δήμου Φαρρών
Επιχειρηματίας ο οποίος έχει έδρα σε κοινότητα του πρώην Δήμου Φαρών, πήγε πριν από πέντε ημέρες να βάλει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας άλλο την οικονομική πίεση.
Ο 50χρονος άντρας ο οποίο δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο και στο χώρο του σιδήρου, έπαθε σοκ και έχασε τον έλεγχο, όταν σε τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει του κατατέθηκαν 30.000 ευρώ από έργο που είχε κάνει και αυτά αμέσως του κατασχέθηκαν λόγω οφειλών.
Όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί, δεν πίστευε στα μάτια του ενώ μπροστά σε υπάλληλο τραπέζης άρχισε να μονολογεί ότι «δεν αντέχει άλλο, πως αυτά τα χρήματα τα ήθελε για να πληρώσει  εργάτες, ΦΠΑ και εμπόρευμα και πως πλέον καταστρέφεται».
Αποχωρώντας από το υποκατάστημα της τράπεζας ο επιχειρηματίας κατευθύνθηκε στο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Φαρρών όπου εδρεύει η επιχείρησή του και κλείστηκε μέσα στο γραφείο του.
Το γεγονός ότι έκανε αρκετή ώρα να εμφανιστεί και δεν έδινε σημεία ζωής, οδήγησε συνεργάτες του να κατευθυνθούν προς το γραφείο του , με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς ο 50χρονος άντρας είχε ανέβει στο γραφείο του και ήταν έτοιμος να περάσει το κεφάλι του σε θηλεία που είχε φτιάξει.
Αμέσως σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα να αποφευχθεί το μοιραίο την τελευταία στιγμή.
Απόγνωση
Σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί ρευστότητα για την συγκεκριμένη επιχείρηση, συνεργάτες του παρ’ ολίγον αυτόχειρα και εργαζόμενοι σε αυτόν, επισκέφτηκαν την περασμένη Τρίτη την εφορία όπου ζήτησαν να βρεθεί λύση τόσο ως προς τι οφειλές, όσο και στη δυνατότητα να μην κατάσχονται όλα τα ποσά που μπαίνουν στους  τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς κάτι τέτοιο καθιστά αδύνατη τη λειτουργία της.
Η ύπαρξη αδιέξοδου – λόγω κενών στη νομοθεσία- και η αδυναμία από στελέχη της εφορίας να δώσουν λύση , ήταν η αιτία να ανέβουν οι τόνοι και να απειληθεί ακόμα και επεισόδιο σε βάρος των υπαλλήλων.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου