19.10.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Διανομή ακτινιδίων στους Τριτέκνους

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ενημερώνει ότι θα προβεί σε διανομή εποχιακών φρούτων (ακτινίδια), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21-10-2016,την Δευτέρα 24-10-2016 και την Τρίτη 25-10-2016 και από ώρα 10:00` έως 16:00`.
Τα είδη δίδονται σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 14.400 ευρώ. 
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί καθώς ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή», από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην αποθήκη Πατριαρχέας Logistic Α.Ε., στην οδό Ιωάννη Ψαρρέα, στη θέση Παλιάμπελα.
Τα μέλη που επιθυμούν να παραλάβουν τα φρούτα θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής με το φετινό εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τα οποία θα παραδώσουν καθώς αποτελούν απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή των φρούτων) και την κάρτα μέλους του Συλλόγου μας.
Τα δικαιολογητικά θα κρατηθούν ώστε οι ωφελούμενοι στην επόμενη δωρεάν διανομή να μην απαιτείται η προσκόμιση οποιαδήποτε αποδεικτικού. Οι ωφελούμενοι μου έχουν παραδώσει τα πιο πάνω δικαιολογητικά από την προηγούμενη διανομή φρούτων δεν απαιτείτε να τα προσκομίσουν.
Η δράση της δωρεάν διανομής ακτινιδίων επιτεύχθηκε μετά την επιτυχή συνεργασία του συλλόγου μας με την Κοινωνική Σύμπραξη «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)» της Περιφέρειας Πελοποννήσου/Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Επειδή οι ποσότητες των φρούτων είναι σημαντικές, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μέσο μεταφοράς ή επιπλέον άτομο για βοήθεια. 
Πληροφορίες στο τηλ. 6972-845031.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου