17.10.16

'Αρχοντες, βραβεία, μεγαλεία στην Νέα Υόρκη και...κλείσιμο ελληνικών σχολείων

Οι ''νεκροθάφτες'' της ελληνικής γλώσσας και καταστροφείς της Ομογένειας ΗΠΑ, έχουν και όνομα και συνεργούς

Με την συνηθισμένη πολυτέλεια έγινε σε ξενοδοχείο του Μανχάτταν Νέας Υόρκης το δείπνο γιά εκλεκτούς (15 Οκτωβρίου '16), όπου τιμήθηκε ο κυβερνήτης Νέας Υόρκης 'Αντριου Κουόμο με το βραβείο ''Αθηναγόρας'' των...''ταγματασφαλιτών'' αρχόντων ''σφογγοκωλάριων'' και λοιπών, του οικουμ. Πατριαρχείου. 
Οι ''άρχοντες'' των ταγμάτων, πληρώνουν 100.000 ο καθένας γιά το ''λιλί'', δηλαδή το ''παράσημο'' του Πατριαρχείου. Αυτό μεταφράζεται σε εκατομμύρια δολάρια γιά το οικουμ. Πατριαρχείο και μηδέν γιά την ελληνική Παιδεία στις ΗΠΑ. 
Η εμπορική επιχείρηση ''Ελληνική Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', θυγατρική της -πολυεθνικής- εμπορικής επιχείρησης ''Οικουμενικό Πατριαρχείο'', δεν ενδιαφέρεται -και το αποδεικνύει στην πράξη την τελευταία 15ετία- γιά την συνέχιση του ελληνισμού στις ΗΠΑ. Και η Ομογένεια βλέπει, ακούει και συνειδητοποιεί ότι ως ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού στις ΗΠΑ καθιερώθηκε η Αρχιεπισκοπή, της οποίας όλα τα κτίρια ανά τις ΗΠΑ (εκκλησίες κ.ά.) έχτισαν 'Ελληνες μετανάστες και μετά τα οικειοποιήθηκε η Αρχιεπισκοπή.
- Συμπαραστάτες στο έγκλημα κατά του Ελληνισμού στις ΗΠΑ με το κλείσιμο ελληνικών σχολείων εξαιτίας...''έλλειψης χρημάτων'' και δύο εφημερίδες, ελληνικές, Αστόριας, μία ημερήσια και μία εβδομαδιαία, που, ''μπουκωμένες'' από τις πολλαπλές καταχωρήσεις τις εκκλησιαστικές, δεν βλέπουν τίποτα άλλο από το δολάριο.
- Συμμέτοχοι στο έγκλημα αφανισμού της επόμενης γεννιάς Ελληνοαμερικανών, έμμεσα και οι -απολαμβάνοντες τον τουρισμό τους- διπλωμάτες της Ελλάδας στις ΗΠΑ, που ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά την Ομογένεια. 
Είναι οι ''εκπρόσωποι της Ελλάδας'', δηλ. οι ασπαζόμενοι την ''αμαρτωλή'' δεξιά, με εντυπωσιακή δουλοπρέπεια, αρχιεπίσκοπου και μητροπολιτών, αδύναμοι και μικροί, να πουν έστω μία κουβέντα γιά το κλείσιμο των ελληνικών σχολείων στις ΗΠΑ από την Αρχιεπισκοπή (η οποία, τυπικά, εκπροσωπεί ποσοστό 16% του Ελληνισμού στις ΗΠΑ).
- Το άσχημο γιά όλους αυτούς, είναι ότι, η Ομογένεια ΓΝΩΡΙΖΕΙ και κρίνει.
Σημ.: Στο δείπνο και ο πρόεδρος της ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυρ. Μητσοτάκης, αλλά δεν μίλησε. 
Ηταν μόνο γιά τις...φωτογραφίες




ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου